Van okom aggodalomra?
Júli 22-én pozitívat pisiltem reggel.
29-re voltam visszarendelve uh-ra,és ott már látta az orvos a 2!! petezsákot. Akkora már napok óta volt naponta többször hányingerem,kemények és duzzadtak voltak a ciciim.A hányinger megszűnt és a cicim sem kemény már.
Remélem nincs semmi baj,nem azért szűntgek mega tünetek.
Sajna volt már 2 vetélésem,és aggódom.Nem is kicsit.
ezek a csöppek is nagynehezen sikerültek,és nem szeretném elveszíteni őket!!!!
Először is gratulálok és ne idegeskedj,mert azzal csak ártasz a babáknak!A legfontosabb,hogy pihenj sokat!
A doki adott valami gyógyszert?Van valami tüneted ami baj jelentene?Pl: barnázás,görcsölés stb. ?
már az elejétől kezdve duphastont szedek 3*1-et,meg esténként Crinone 90 mg progeszteron gélt hüvelbe.
Semmi görcs,semmi vérzés vagy barnázás.
csak megszűnt ahányinger és az émelygés ,illetve már a cicim sem olyan duzzadt és fájdalmas.
Ha nincs semmi tüneted,ami bajt jelentene,akkor tényleg ne idegeskedj és pihenj sokat!!!!
A doki mikorra rendelt vissza?
De ha tényleg nagyon ideges vagy és nem bírod ki,menj vissza a dokihoz.Ha normális,akkor úgy is megérti.
De még csak ezután leszel 6 hetes,legalább azt próbáld kivárni és akkor visszamenni,akkor már szívhang is lesz valószínű.
Én amikor elvetéltem,csak később szűntek meg a tünetek.
csak 8-án kell mennem.az még egy hét....
próbálok nem ezen agyalni
azért az vígasztal kicsit,hogy nem görcsölök és nem vérzek.Remélem minden rendben lesz!!!!!!
Ha nem,akkor most sokadszorra fogok belehalni :(
Nyugi,biztos nem lesz semmi baj!Csak szedd a gyógyszereket és pihenj!
Gondolom a doki azért rendelt vissza pont akkora mert a tájt töltöd a 6. hetet é akkor már lehet szívhang is!
Drukkolok,hogy semmi gond ne legyen.
A gondolat teremt! Sose felejtsd el!
Ne az legyen a fejedbe, hogy "úr isten, remélem nem mennek el a babák", hanem azt, hogy "minden rendben lesz"!
És így lesz!!!!
Gratulálok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!