Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van okom aggodalomra?

Grófházy kérdése:

Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés

Júli 22-én pozitívat pisiltem reggel.

29-re voltam visszarendelve uh-ra,és ott már látta az orvos a 2!! petezsákot. Akkora már napok óta volt naponta többször hányingerem,kemények és duzzadtak voltak a ciciim.A hányinger megszűnt és a cicim sem kemény már.

Remélem nincs semmi baj,nem azért szűntgek mega tünetek.

Sajna volt már 2 vetélésem,és aggódom.Nem is kicsit.

ezek a csöppek is nagynehezen sikerültek,és nem szeretném elveszíteni őket!!!!

2011. aug. 1. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok és ne idegeskedj,mert azzal csak ártasz a babáknak!A legfontosabb,hogy pihenj sokat!

A doki adott valami gyógyszert?Van valami tüneted ami baj jelentene?Pl: barnázás,görcsölés stb. ?

2011. aug. 1. 10:24
 2/7 A kérdező kommentje:

már az elejétől kezdve duphastont szedek 3*1-et,meg esténként Crinone 90 mg progeszteron gélt hüvelbe.

Semmi görcs,semmi vérzés vagy barnázás.

csak megszűnt ahányinger és az émelygés ,illetve már a cicim sem olyan duzzadt és fájdalmas.

2011. aug. 1. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi tüneted,ami bajt jelentene,akkor tényleg ne idegeskedj és pihenj sokat!!!!

A doki mikorra rendelt vissza?

De ha tényleg nagyon ideges vagy és nem bírod ki,menj vissza a dokihoz.Ha normális,akkor úgy is megérti.

De még csak ezután leszel 6 hetes,legalább azt próbáld kivárni és akkor visszamenni,akkor már szívhang is lesz valószínű.

Én amikor elvetéltem,csak később szűntek meg a tünetek.

2011. aug. 1. 10:35
 4/7 A kérdező kommentje:

csak 8-án kell mennem.az még egy hét....

próbálok nem ezen agyalni

azért az vígasztal kicsit,hogy nem görcsölök és nem vérzek.Remélem minden rendben lesz!!!!!!

Ha nem,akkor most sokadszorra fogok belehalni :(

2011. aug. 1. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyugi,biztos nem lesz semmi baj!Csak szedd a gyógyszereket és pihenj!

Gondolom a doki azért rendelt vissza pont akkora mert a tájt töltöd a 6. hetet é akkor már lehet szívhang is!

Drukkolok,hogy semmi gond ne legyen.

2011. aug. 1. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:

A gondolat teremt! Sose felejtsd el!

Ne az legyen a fejedbe, hogy "úr isten, remélem nem mennek el a babák", hanem azt, hogy "minden rendben lesz"!

És így lesz!!!!

Gratulálok!!!!

2011. aug. 1. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. A tünetek nem jelentenek semmit. Nekem úgyanúgy megvoltak a tüneteim, még teszteket is csináltam, amik mindig nagyon erős pozitívak voltak, ezért teljes nyugalommal mentem a 9. hetes UH-ra, ahol kiderült, hogy már napok óta nem él a baba. Ezek után is megvoltak a tünetek, egészen a műtétig. Szóval ne figyelj a tünetekre, azok jönnek-mennek, de nem jelentenek semmit, csak az UH mutat biztosat.
2011. aug. 1. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!