Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS-ben várnák mindenkit...

SOS-ben várnák mindenkit olvassa végig! SOS?

Figyelt kérdés
15-én a párommal lejárt szavatosságú pharmatex szel szeretkeztünk,tegnap volt a 28.napom ugye akkor kellett volna megjönnie,a hasam naponta picikét fájdogál mintha megjönne csak feltűnően csak jobb oldalt szúrkál:S 2-3 napja pedig viszket ah a hasam hol a púpom körül hol az oldalamon mintha a ruha irritálná de nem:S a cicim meg ma egész nap úgy viszketett h.körömmel kellett vakarnom:S szerintetek ez a viszketés is jelenthet vmit? jah és 4.napja mindennap fáj a fejem is:S ilyen sem volt még még időváltozásnál is max 1 nap:S hétfőn tesztelek de addig is jó lenne vmit tudni h.szedjek-e már vitamint vagy sem!h.ezek picit bíztathatnak-e:) szerintetek?
2013. jan. 31. 20:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Most mire biztassunk, hogy terhes vagy vagy nem?

Ha akarsz gyereket akkor semmit ne használjatok, ha nagyon nem akarsz gyereket akkor meg gumit használjatok.

Ha meg kicsit akarsz gyereket akkor meg döntsd el mit is akarsz. vagy inkább döntsétek el együtt.

amit leírsz minden lehet, akár mensi elötti idöszak vagy terhesség is. Ja és hol van a púpod? nekem olyanom nincsen.

2013. jan. 31. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Nézd!Ahogy látom talán pont "jó időben"voltatok együtt,így lehet ,hogy baba van a dologban!És ahogy olvasom,akkor még nem jött meg,azaz egy napja késik!Minden lehet,gyanús....szóval ha babát szeretnél akkor reménykedhetsz!
2013. jan. 31. 20:30
 3/12 A kérdező kommentje:
2 hónap múlva szeretnénk belevágni a baba projectbe:) az utolsó gyógyszert el akartuk használni csak később vettük észre h.lejárt!a púpom az a mi környékünkön az a köldök:) egyébként a múlt hónapban 5 nap helyett 2 napot véreztem:S csak akkor gondoltam megvárom ezt a hónapot de mivel késik és viszketek már elgondolkodtam:S és ezért kérem a tapasztaltabbak segítségét:)
2013. jan. 31. 20:30
 4/12 anonim válasza:

Tesztelj, ennél biztosabb nincs. Nekem egy hetet késett, mert stresszeltem azon, hogy baba van a dologban (mi nem szerettük volna, csak valahogy kilyukadt a gumi). Nekem is volt minden bajom, reggeli hányinger, szédülés, amit akarsz, vettem egy tesztet, negatív lett, megnyugodtam, másnap már meg is jött.

Szóval vegyél tesztet, mert ez még bármi lehet.

2013. jan. 31. 20:36
 5/12 A kérdező kommentje:
nem idegeskedek ezen ha jön jön:D csak ma már elgondolkodtam h.még sosem viszketett a hasam:D:)
2013. jan. 31. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Ird majd meg mi lett a teszt eredménye.
2013. jan. 31. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Eredményt írj!! :)
2013. jan. 31. 22:30
 8/12 A kérdező kommentje:
hétfőn tesztelek és irok nektek:) kár h.még senki sem tapasztalt ilyen kis hülyeségeket:)
2013. febr. 1. 08:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a mostani terhességemnél szúrt egy oldalt de nagyon. Viszketni is viszkettem de én ezt nem a terhességnek tudtam be, bár kitudja.

Most 13 hetes kismama vagyok és egy két éves kislány anyukája.

Drukkolok neked. :)

2013. febr. 1. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ebből tényleg bármi lehet! Vagy baba van a dologban vagy mensi előtti tünetek! Én is drukkolok, hogy az előbbi legyen :)!
2013. febr. 1. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!