Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Helpp!? Kérem minnél több...

Helpp!? Kérem minnél több kismama olvassa el!

Figyelt kérdés
a menzeszem 5 nap helyett 3 napos volt,5.nap már szexeltem is a párommal,7-től már mindennap fájdogál a hasam hol jobb hol bal oldalt,2 napja cisnáltam tesztet negatív lett!pár nap volt hányingerem is,és az étvágyam is olyan h.éhesnek érzem magam de nem kívánom mégsem az ételt!szerintetek lehetek terhes? nem hiszem h. a peteérésem miatt fájna már 11 napja a hasam:S
2012. nov. 18. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz kismamának lenni, hogy tudjon az ember számolni. Nem valószínű, h terhes vagy.
2012. nov. 18. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
akkor mitől fájhat a pocim?nagyon sok betegségről olvastam,de egyikbe sem passzolok bele:S esetleg a ciszta jöhet szóba de mivel most volt menzeszem így kétlem:S
2012. nov. 18. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!