Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írnátok tippeket hogy eshetnék...

Írnátok tippeket hogy eshetnék teherbe "minél előbb"?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

1. naponta szex

2. no meleg fürdő, no sauna

3. no cigi, kávé, alkohol is csak minimálisan

4. no stress

5. szex után lábak a magasban és nem szabad rohanni mosakodni

6. vitamin + folsav szedés

2009. nov. 2. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Optimalizáld a testsúlyodat, kerüld a stresszt, igyál sok cickafarkteát, a férjed szedjen e-vitamint, royal jelly nevű méhpempőt. De Te is szedhetsz pluszban. Folsavat már most szedjél, illetve terhesvitamint.

Ja, és szexeljetek. :-)

2009. nov. 2. 20:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Gondolom te nem jársz "abban a cipőben amelyikben én"?! Nem vennéd ilyen könnyen a dolgokat!Egyébként azt hittem basssssssszni nem kell!:D
2009. nov. 2. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
A férjed szex előtt igyon kávét. Sokkal élénkebbek lesznek tőle a spermák, és gyorsabban tudnak majd mozogni. Egy nap próbálkozzatok többször is. Aktus után csinálj gyertyaállást. Szex közben pedig tegyél egy kispárnát a derekad alá, hogy mélyebbre tudjon élvezni a párod.
2009. nov. 2. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Én a naponta szexet nem ajánlom inkább 2-3 naponta!Akkor jobb minőségű spermák lesznek.Én első hónapja iszom cickafarkfű teát+félidőtől palástfüvet és bejött ma + lett a tesztem!Igaz még csak pár hónapja próbálkoztunk ráadásul szoptatok,de most volt az első hónap,hogy a szexen kívül tettem is az ügy érdekében!
2009. nov. 3. 07:07
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Nekem az ovuteszttel sikerült teherbe esnem sok év után.
2009. nov. 3. 07:55
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
kedves 0707-es , és csak 2-3 naponta voltatok együtt , vagy az ovunál azért többször is?
2009. nov. 3. 11:54
 8/13 anonim válasza:
66%
Szia mi 7 hónapja probálkozunk tegnap nemvárrtam ma + teszteltem. Barátcserjét szedek 2 hónapja ,nem volt rendszertelen a menszim de csak 2napot tartott.Sok jót hallottam róla gondoltam kiprobálom. Minden jót kivánok!
2009. nov. 3. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, gratulálok:))) jó egézséget nektek!!!!
2009. nov. 3. 15:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Én is gratulálok! Lehet hogy kicsit régimódi vagyok,vagy ostoba de mi az az ovuteszt?

Másik kedves válaszolóm! Hogy érted hogy félidőtől szeded....( a ciklus másik felétől?)

2009. nov. 3. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!