Otleteket, tippeket várok hogyan lehetne segiteni a teherbeesést, beágyazodást? Minden érdekel. Most van peteérésem.
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 20:59
1/7 anonim válasza:
Szia. Én folsavat szedtem. Nekem bevált. Magnézium is segíthet a dolgon. Sok sikert:)
4/7 anonim válasza:
Én is premenst szedek 1 hónapja,8-ra nem vártam,de még nem jött meg,de még nem teszteltem pozitívat...:(
6/7 anonim válasza:
Kedves utolsó előtti!
Én is Premenst szedek 1 hónapja, nekem tegnap kellett volna NEM megjönni, nem is jött. TEsztelni még nem mertem, majd vasárnap reggel. Te mire szeded a PreMenst? REmélem babásak vagyunk és nem csak kitolta a mensit!!!!
7/7 anonim válasza:
Aki premenst szed nem árt, ha mihamarabb tesztel mivel azt terhesen nem lehet szedni.
Amúgy beágyazódást segíti a palástfű tea, e vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!