Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnenk de így...

Babát szeretnenk de így lehetetlen?

Figyelt kérdés

7 hos lányomat szoptatom egyelöre kizárolagosan menstruáciom nem jött meg szülés óta

szeretnénk egy kistesot de amig mensi nincs addig baba se lehet igaz?

vagy vegyek ovulácios tesztet hátha segit?

2013. szept. 7. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
A teszt mellett hagyd abba a fogalmazás-gátló szedését!
2013. szept. 7. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:

na ujra másrol irva jöt röhögtem sajat magamon mert a telefon hülye szavakat irt be

7 hos lányomat szoptatom egyelöre kizárolagosan menstruáciom nem jött meg szülés óta

szeretnénk egy kistesot de amig mensi nincs addig baba se lehet igaz?

vagy vegyek ovulácios tesztet hátha segit?

2013. szept. 7. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet babád így is.

Mivel a peteérés bármikor megtörténhet. Lehet hogy ebben a hónapban, lehet a következőben, ami után ugye ha nem vagy terhes, akkor menzesz is lehet.

Ezért nem igaz, hogy aki szoptat, annak nem lehet gyereke. Mivel bármikor beindulhat a folyamat és ha nem védekezik, akkor terhes is lehet, csak hát ugye akkor sem fog megjönni, de akkor már terhesség miatt nem fog.

Szóval erre nem lehet alapozni, hogy aki szoptat és nincs menzesze, az nem lehet terhes. De lehet!

Amúgy így ovulációs teszttel is elég nehéz lenne, mert ugye azt sem tudod, hogy mikor csináld...

2013. szept. 7. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
7 hós a babád, gondolom, már lassan hozzátáplálsz. Így ha már nem szoptatsz intenzíven, esélyed van rá, hogy bármikor ovud legyen. Szerintem nem rossz gondolat az LH teszt. Sokan esnek teherbe szoptatási időszak alatt, úgy, hogy a havijuk még nem jött meg/nem állt be rendszeresre.
2013. szept. 7. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Én folyamatosan csak szopiztattam hozzátáplálás nélkül.. 5 és fél hónap után terhes lettem és mensesem nem jött még akkor.. Így már nem is jön!

Hálleluja! :)

17hkm

2013. szept. 7. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!