5 én lesz az ovulációm. Szeretnénk már babát. De 3án bevagyok jelentkezve fogorvoshoz mert már nagyon rosszak a fogaim. Lehet e próbálkozni, hogy fogok érzéstelenitőt kapni a fogorvosnál? Irjatok
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 12:56
2/7 anonim válasza:
Én a terhessegem minden hónapjában kaptam erzestelenitot mert pont mielőtt teherbe estem akkor kezdtünk neki a tomesek kicserelesenek. Az erzestelenito nem árt, csak rontgenezni nem fog már a doki ha terhes vagy.
3/7 anonim válasza:
Én nyolc hónapos terhesen voltam fogdokinál, másfajta injekciót adott, olyat, amilyet a szívbetegek is kaphatnak. De ennyire az elején semmi baj nem lehet. Még azt sem tudod, hogy sikerül-e. Egyébként terhesség alatt jobban romlanak a fogak, van, akinek többször is kell mennie.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2013. aug. 28. 14:24
5/7 anonim válasza:
Nem értem! Ha már várandós lennél, megérteném, hogy aggódsz, ilyen esetben ezt közölni is kell a fogorvossal. De még ovulálni sem fogsz akkor! Miért ne próbálkozhatnátok attól, hogy előtte két nappal érzéstelenítették a fogad??? Vagy arra gondolsz, hogy ha teherbe esel, utána is még lennének fogorvosi kezeléseid? Akkor miért nem ezt írod. Hol tart ez az ország, hogy az emberek már kérdezni sem tudnak?!
6/7 A kérdező kommentje:
drága válasz iró.én nagyon jól tudom mit kérdeztem .a kérdésemre kérek választ és nem kérdést tőled.
2013. aug. 29. 17:25
7/7 anonim válasza:
Ha valóban választ akarsz kapni, akkor nem elég, ha Te tudod, hogy mit kérdeztél. Úgy kell kérdezni, hogy a potenciális válaszadók is értsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!