Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki menstruált terhesség...

Ki menstruált terhesség alatt? És, hogy jöttetek rá?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 22:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ismertem én is egy nőt. Vékony volt, és szinte minden nap láttam. Aztán nem láttunk pár napig, és mikor megint összefutottunk, egy babát tologatott. Kérdeztük, hogy kié a kicsi, mire azt felelte, hogy az övé. Nem látszódott rajta, hogy terhes, és mégis. Pedig ismétlem, vékony volt.
2013. szept. 10. 09:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Ilyen barátnőm nekem is van. Nagyjából 45-50 kiló és magas szóval nagyon vékony. Hozzám jár hajat festetni és tavaly decemberben volt nálam nekem csak az tűnt fel hogy hű de nagy lett a melle azt hittem szilikon nem merzem rákérdezni. Majd februárban édi-bédi családi fotó facebookon és akkor láttam hogy gratulál mindenki neki így megkérdeztem hogy az övé e azt mondta igen február 8án jött világra a kisfiú normál súllyal 41 hétre... Azt mondta ez a barátnőm hogy nem tudta hogy terhes semmi tünet nem volt rendes 5 napos menstruációja volt és egyik nap iszonyú görcsökkel vitték kórházba majd előbújt egy édes kidfiú hatalmas meglepetésükre :D
2015. júl. 22. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!