Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki menstruált terhesség...

Ki menstruált terhesség alatt? És, hogy jöttetek rá?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Szögezzük már le egyszer s mindenkorra hogy terhesség alatt a menstruálás nagyon ritka és egyáltalán nem olyan mint a rendes menzesz.Kb 2 max 3 napig tart és nagyon kevés,egy tisztasági betét elég hozzá.Az csak pecsételő vérzés.Fogjátok fel hogy olyan nincs hogy menstruálok,élem világom és nem veszem észre!Nem! Tutira észrevennéd mert olyan feltűnő hogy dokihoz mennél vele,ő meg közölné hogy nem e menzeszeddel van baj.. -.- Bocsi ha durva voltam,de mindenki olyan naiv és ide írogat válaszért hogy hátha terhes menzesz mellett.Egyértelműen más, google-z rá!....
2013. szept. 7. 08:27
 2/12 A kérdező kommentje:

1. Nem vagyok naiv!

2. Tényleg bunkó vagy!

Nem értem , ha a kérdés felhergel mi a fenének írsz ide.

Egyébként , hogy tudd, pár pozitív tesztem volt, és tegnap a nem várt napján pontosan megjött. Ezért voltam kíváncsi, amúgy meg van ilyen. Itt a Gyk-n is olvastam már. Hogy ugyanolyan volt mint szokott a mensije. De mindegy.

2013. szept. 7. 09:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Kedves első, ha még nem volt veled ilyen akkor mért kell másokat lehordani!?

Nekem rendes volt a menstruációm, és csak következő hónapban tudtam meg mert akkor már nem jött meg.És onnan tudom, hogy utána mikor dokinál voltam, mert elvetéltem, akkor mondta, hogy ez már 6-8hetes baba volt.Ha nem lett volna rendes a mensim előző hónapban biztos teszteltem volna mert akkor már több, mint egy éve vártuk!De ez tényleg nagyon ritke de a teszt kimutatja szóval, ha bizonytalan vagy csinálj egy tesztet.De nem érdemes ezzel foglalkozni köv hónapba már biztos megtudod.És még nem leszel elkésve!De tényleg egy teszt és kiderül!

2013. szept. 7. 09:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Tesztelek igen, de csak hétfőn, addigra már vége a mensinek.
2013. szept. 7. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem már pár éve nem volt olyan, hogy rendes vérzés. Hol volt, hol nem. Hol erősebb volt, hol gyengébb, hol 1-2 napos, hol rendes, 5-7 napos. De az utóbbi 3 hónapban rendes 5-7 napos vérzéseim voltak, abból az utolsónál már baba is volt. Nem vettem észre, hogy más lett volna, mint az előző havi vérzés. Csak az volt a bajom, hogy vérzés nélkül nagyon görcsöltem, ezért mentem el orvoshoz. Nem kicsit lepődtem meg, mikor mondta, hogy baba lesz. Az első sokk után még ki is nevettem, erre megmutatta az UH monitort. Ez ezen a héten volt, már a kezemben a kiskönyv is, még egyszer voltam orvosnál, most direkt másiknál, de még mindig nem tudom elhinni. De nagyon örülök.
2013. szept. 7. 10:10
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
1-es vagyok! Nem hurrogok le senkit,de 2-es! tény és te pont ebbe estél bele,hogy max az első menzesz terhesen lehet olyan mint a többi,de az azutániak már kizárt hogy akár 4napig tartsanak és rendes vérzéssel.Ez így van,olvassatok utána tapasztalatokra erről...
2013. szept. 7. 10:30
 7/12 málna_ ***** válasza:

Kérdező, feleslegesen tesztelsz, orvoshoz menj.

Ha eddig voltak pozitív tesztjeid, az azt jelenti, hogy beágyazódott a baba, a szervezeted elkezdte termelni a HCG-t, pozitív lett a teszt. Viszont megjött a menstruációd.

Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy megmaradt-e a baba.

A tesztjeid továbbra is pozitívak lesznek, mert a HCG nem ürül ki egyik napról a másikra...

Szóval irány a doki, UH-on látni fogja, hogy mi a helyzet.

2013. szept. 7. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem megjött rendesen, és utána fél időben megint, aztán kiderült, hogy méhen kívüli terhesség, amikor akkor halt el amikor másodjára megjött, de nem jöttek rá, csak amikor már 12 hetes volt. Nem jött meg után a következő hónapban, azt hittem hormongond... Kicsit sem volt durva. Főleg, hogy egyik doki a másikat hibáztatta, hogy ki nem vette észre. A petevezetéken is szétment. Szóval menjél el dokihoz, ha volt pozitív teszt és még mindig van akkor minél előbb... Nem játék ez... Én is majdnem meghaltam, úgy hogy lehet nem is jöttek volna rá, ha egyik doki véletlen nem veszi észre uh-on a maradványokat, a méhemben persze semmi nem volt. Ne nagyon várj. Nem azt jelenti, hogy baj van, de jobb tudni, hogy minden ok.
2013. szept. 7. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött rendesen (5-6 nap sok betét)majd mikor elmúlt pár nap múlva erős furcsa görcs,rohantam dokihoz,aki már látta a babát és vert a szíve is,de méhen kívűl volt.
2013. szept. 7. 15:38
 10/12 anonim válasza:
"Kedves" 1. válaszoló! Olyan pedig igen is van, hogy valaki terhes és ugyanúgy megjön a menstruációja , mint egyébként! Közvetlen ismerősöm is így járt! Addig nem kellene okoskodni ameddig nem vagy biztos a válaszodban! A kérdésre válaszolva pedig nekem van egy ismerősöm akinél 7,5 hónapos volt mikor kiderült, hogy terhes! Addig a menszesez is rendben volt és a hasa sem nőtt, pedig vékony, semmi rosszullét, egy szóval semmi jel. Ugy derült rá fény,hogy babát vár, hogy 7,5 hónaposan szó szerint egyik napról a másikra megnőtt a hasa. Ha nem ismerősöm lenne én sem hinném el. Mostmár lassan 1 éves lesz a csajszi és makk egészséges! Rossz indulatú válaszolok!!!!! Ez nem kamu, semmi hasznom nem lenne belőle! :)
2013. szept. 10. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!