Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 24 naposak a ciklusaim és...

24 naposak a ciklusaim és aug.20-26-ig volt meg a peteérés kalkulátor meg ezt adta ki augusztus 26-31-ig van peteérésem?

Figyelt kérdés
Szóval az utolsó nap 26.-án már ép hogy meg volt a menstruációm és pisilés után észrevettem a tojásfehérje nyákot és ez kb 5-6 napig tartott.Ezek szerint tényleg akkor volt peteérésem.Megnéztem egy másik kalkulátort az is ezt írta illetve pontosított legesélyesebb 30. 31.-e volt és mindkét nap együtt voltunk sőt utána is 2 naponta.Mikor teszteljek nekem az x-epil tesztem van?Legközelebb 20.-a körül kell megjönnie.
2013. szept. 6. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Mond, miből gondolod hogy teljesen normális egy 24 napos ciklus, és hogy menstruáció után rögtön peteérésed van? Lehetnek csodák és véletlenek, de maradjunk a realitások talaján. A ciklusod egy rendszer szerint működik jó esetben:

- menstruálsz, méhnyálkahártya lelökődik.

- menstruáció után....fokozatosan felépül a méhnyálkahártyád, különböző hormonális folyamatok készitik elő az ovulációdat.

- nagy könyv szerint 14-ik nap ovulálsz, 14 nap múlva menstruálsz. A túl rövid, vagy túl hosszú ciklusok arra utalnak, hogy vagy az ovu előtt, vagy utánna valami probléma van.

A kalkulátornak hinni ilyen esetbe meg gigantikus balgaság!

Nem kell tesztelned, kár rá a pénzt kidobni!

2013. szept. 6. 12:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Elsősorban ha a nagy könyv szerint élnénk akkor már kipusztult volna az emberség!Illetve voltam nőgyógyásznál aki azt mondta hogy nagyon is hogy tökéletes a 24 nap és a pete már a menstruáció alatt el kezd érni nézz utána kérlek ne csak a 28 napos ciklus után!21-28 vagy 30-ig normális a ciklus hossz!Hogy vettem észre kérlek nőből vagyok és figyelem magam általában minden nőnek amikor peteérése van tojásfehérje nyák távozik valakinek kevesebb valakinek több stb. nézz ennek is utána!Még annyit hogy egy barátnőmnek is 24 naposak voltak a ciklusai és ultrahanggal szemmel kísérték mikor lesz peteérése és neki is rögtön menstruáció után volt és terhes lett szóval javaslom neked ne a nagy könyv szerint élj mert ha a szerint akarnál élni akkor sok minden kimaradna az életedből!
2013. szept. 6. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Jó. De felhúztad magad. Most mi a baj? Választ vártál nem? Megkaptad. Most írjam azt amit hallani akarsz? Én pedig az én orvosomnak hiszek, aki szerint sem normális a 24 napos ciklus.

De ha ennyire tájékozott vagy elég nagy hiányosság részedről hogy hiteltelen kalkulátornak bedőlsz!

Nézz utána te is, hogy a nyák nem feltétele az ovulációnak.

Akkor legyél biztos hogy ovuláltál, hogyha az ovulációs tesztet pozitív lesz, vagy ultrahanggal bizonyítják jó?

Nagyon kezdetleges a tudásod, hogyha itt a GYK-n kérdezgetsz ilyen alapvető dolgokat. Leírtam a véleményem ami neked nem tetszett, te jobban tudod, akkor meg mit kérdezgetet itt hogy mikor tesztelj??

2013. szept. 6. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
"kalkulátor azt adta ki, hogy 26-31-ig van peteérésem" ----- peteérés - tüszőből kilökődik a petesejt- 12-24 órája van a megtermékenyülésre, azután elhal.
2013. szept. 6. 13:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem húztam fel magam teljesen nyugodt vagyok :) Ovu tesztnek ne higgy első terhességemmel nem mutatott semmit :) és mégis van egy 1 éves lányom :)
2013. szept. 6. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Az én kisfiam pedig úgy jött össze, hogy pozitívat mutatott az ovulációs teszt. Se nyák, se semmi, nem is lettünk volna együtt, ha nem lett volna két csíkos az ovuteszt.

Egyébként ha a mensi végén a 6-ik napon lett volna peteérésed akkor a ciklusod 20 napos lenne, mert a luteális fázis 14 napos. Azt írtad augusztus 20-án jött meg a mensid, és legközelebb 20körül várod. Az kb 30 nap.

Nem értem akkor az egészet. Mindegy.

2013. szept. 6. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Endokrinológusok szerint, 21-32 napos közötti ciklusok teljesen normálisak. Ez alatt, ill. fölött van baj. Amióta az eszem tudom, 24-25 naponta menstruálok, 5 gyermek édesanyja vagyok. És nem volt semmi baj soha a ciklusokkal. Csak annyi van, hogy mi nem 28 napos ciklus szerint működünk. Ennyi.
2013. szept. 6. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, még annyi, ha 24 naposak a ciklusaid, akkor nem jöhet meg megint 20.án!!!!!!!!
2013. szept. 6. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, lehet ennyire közel a menzeszhez ovuláció.

Nekem 23 napos a ciklusom (és még mielőtt bárki abnormálisnak tartaná: édesapám nőgyógyász, édesanyám körzeti gyermekorvos, nagynéném balesetin röntgen orvos, így köszi, de nem kérek a tévhitekből táplálkozó hozzászólásokból).

Velem is előfordult már, hogy az ovum a menzesz végétől pár napon belül volt.

A nők ovulációja nem a ciklus mindig ugyanazon napján van. A 28 napos ciklusnál kevesebb és kisebb a kilengés, de minél rövidebb a ciklus, annál szabálytalanabb a ovu időpontja.

2013. szept. 6. 18:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam 12 körül kell megjönnie!Ha 26.-tol volt peteérésem az nem azt jelenti hogy akkor fogant a baba hanem 26-31 kb az ovuláció utána van a petekilökődés-na mindegy ezek a számok csak kb-k :) Többi válaszolónak hát igen sokan azt hiszik ha már rövidebb a menstruációnk akkor már nem vagyunk nők nem lehetünk terhesek...ez borzasztó sajnos!Egyesek szerint ez nem normális pedig csak arról van szó hogy gyorsabban jön el következő próbaidőszak :)és teljesen normális ha utána olvasnának és elmennének egy jó szakemberhez illetve nőgyógyászhoz és ne barátnőt kérdezzenek!Ja az első válaszolónak annyit nagyon jó szakemberhez járok de nem írhatom ki a nevét :)
2013. szept. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!