Mikor érdemes legkorábban tesztelnem? Augusztus 7-én volt meg utoljára (ez volt az első napja), és a ciklusom hosszai az utóbbi hónapokban 30 és 37 nap között alakultak.
Figyelt kérdés
Régebben 30 napos volt sokáig, pontosan. Nem tudom mi boríthatta fel pár hónapja.
Nagyon fontos lenne, hogy minél előbb kiderüljön, hogy sikerült-e a gyerek, mert kaptam egy állásajánlatot, és választ kellene adni rá. Nyilván, ha van baba, akkor nincs állás!
2013. szept. 5. 13:05
1/1 anonim válasza:
30 napos ciklussal kezdenék,tehát akkor tesztelnék először,amikor a 30.naphoz érsz,aztán két naponta újra,ha negatív.Sajnos a gyerek nem tudja,hogy állást kapnál,a természetet nem lehet sürgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!