10 hónapja próbálkozunk sikerteleűl, lehet ennek az oka az, hogy az együttlétek alatt én ált. Felűl vagyok?
én hasonlo helyzetben vagyok,15 éves korom ota élek szexuàlis életet,18 éves koromig egyszer nem estem teherbe(hozzàteszem nem sürün vàltogattam partnert!!!!)
18 évesen terhes lettem,én magam nem hittem el,hisz mindaddig azt hittem,meddö vagyok.
aztàn a picit elvesztettem,még csak 3 hetes terhes voltam...
ma 21 vagyok,tehàt megint 3 év telt el azota,de nem vagyok terhes..
de nem adom fel mert tudom hogy van esély,csak türelem kell!!!!!!¨
az természetesen közrejàtszik,hogy te vagy felül,ha alul vagy,a sperma jobban eléri céljàt.
a màsik,ne tusolj azonnal,hanem vàrj 1 orat,ugy hogy a popsid alà egy kispàrnàt tezel.
ne cigizz,ha lehet,semmi alkohol,semmi koffein!!!!
ja és ne idegeskedj,inkàbb olvass,vagy halgass zenét!!!!kikell kapcsoljàl.
mennyi idös vagy ?azt sem irtad,ha fiatal,lehet hogy még a szervezeted nem elég erös egy terhességhez.
sok sikert!
Állítólag misszionárius pózban, vagy ha a párod van a hátad mögött, akkor nagyobb eséllyel eshetsz teherbe, csak ezekben a pózokban a nők elég nagy százaléka nem képes eljutni az orgazmusig.
Azt viszont Czeizel Endrétől hallottam, hogy ha sikerül összehozni, hogy egyszerre legyen orgazmusotok, akkor megsokszorozódnak az esélyek.
Köszönöm mindenkinek a választ!
26 éves vagyok, talán az is lehet a gond, hogy 6 évig fogamzásgátlót szedtem, de már több mint egy éve abbahagytam.
Megpróbálok ne erre gondolni folyamatosan, a férjem szerint túl sokat agyalok ezen!
Nme tehetek róla, szeretnék egy kisbabát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!