Érdemes meddőséggel 2 év után pszichológushoz fordulni? Meddőségi szakrendelőbe már járok, de gondoltam, hátha a lelki részt sem kellene elhanyagolni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 13:05
1/3 anonim válasza:
Hogyan érted a meddőséget? Már kivizsgáltattátok magatokat tetőtől talpig mindketten, és úgy próbálkoztok két éve? Írj még infókat.
2/3 A kérdező kommentje:
2007 nyara óta próbálkozunk. 2008 tavaszán néztek hormonszintet, uh-ot, meg a párommal mindent. 2009 tavaszán ugyanezek, aztán nyáron closti-kúra. Ez nemrég fejeződött be, most megyek majd vissza a meddőségibe.
2009. nov. 2. 14:41
3/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne hőmérőznöd, és az ovuláció körülbelüli időpontját belőnöd (ha eddig nem csináltad), emellett, ha úgy érzed, van benned szorongás, vagy aggódás, vagy nagyon stresszes vagy, akkor megpróbálhatsz felkeresni szakembert. És fel a fejjel, mert nekem sok ismerősöm van, akiknél kettőnél jóval több év után jött össze a baba spontán módon. (Bocs, most jutottam hozzá újra, első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!