Szerintetek vigyem 3 éves kisfiamat pszichológushoz?
Hát az én gyerekem nagyszülei se anyuék se anyósék nem idióták. De nem is hasonlítom őket az idiótákhoz.
A kérdésre válaszolva, igen ha olyanja van, akkor majdhogynem barátjának is fogadja. ha nem akkor az én kislányomból se lehet kihúzni egy szót sem.
Jajj, én nem anyósékat idiótáztam le! :)
Ők egyébként nagyon aranyosak és nagyon jó a kapcsolatunk velük.
Csak az idegenek az utcán, játszótéren megszólítják és nekik sem válaszol.
Köszi a válaszokat!
Otthon egyébként be nem áll a szája...
Azzal nincs gond. Csak, ha valaki más szól hozzá, még a fejét is elfordítja. Rák születésű, érzékeny kisfiú.
Ahogy az utolsó írta, az enyém sem köszön senkinek. :(
Egy évet járt bölcsibe, egyik gondozónőnek sem válaszolt az egy év alatt sose. Szerintem dacból. Most, hogy ovis, felkészítettem az ovónéniket, hogy nemigen fog megszólalni a drágám, ÉS NEM ÚGY LETT. Az ovónőknek válaszol. Persze csak igen/nem válaszokat ad, de legalább válaszol. Ők is hallják, hogy a gyerekekkel beszélget.
Szal anyós meg van sértődve, mert ő nagyon szereti az unokáit, de az én kisfiam még nem tudja úgy kimutatni az érzéseit, mint a másik unokája. Pedig otthon ujjongva ugrál és sikoltozik annyira örül, ha megyünk a mamához.
Nő egy kicsit majd és gondolom minden rendben lesz.
Szép napot Mindenkinek!
Azért, ha valaki még megírná, h az ő 3 év körüli gyermeke mennyit beszél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!