Annyira stresszelem magam, hogy arra az elhatározásra jutottam, hogy elmegyek egy pszichológushoz, aki remélhetőleg tud segíteni nekem valamit. (pl:relaxáció) Ez jó ötlet, vagy csak egy hülyeség a részemről?
Szia!
Lehet, hogy nem fog tetszeni amit írok, de nekünk bejött :-)
Csak néhány hónapja próbálkoztunk, de nagyon kibuktam mindig amikor megjött. Nem kicsit, hiszti, sírás, mély depi stb.
Azt a tanácsot kaptuk, hogy hagyjunk ki néhány hónapot. Először hallani sem akartam róla. De végül próba, szerencse. 3 hónap szünet. Szex, de védekeztünk. A szex ismét tuti volt, nem a babán való kattogás. A mestruációk nem viseltek meg mivel nem is adtunk esélyt. A 3 hónap után ismét élesben próbálkoztunk. Vártam a mensit, de már nem kudarcként éltem meg ha jönni fog. De nem jött, és már mocorog is :-)
Nekünk nagyon bevált a figyelem elterelés. Bár 1 hó után jól éreztem magam, félbe akartam hagyni, de a féjem lebeszélt. Tényleg kellett a 3 hó, hogy teljesen leálljunk a témáról, ne görcsöljünk.
Hát ennyi. Egy próbát talán megér.
Szorítok nektek.
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!