Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap jött meg, de ma már...

Tegnap jött meg, de ma már alig van meg. , szinte meg sincs. Valami ötlet?

Figyelt kérdés

Voltam múlt héten nőgyógyásznál, azt mondta, hogy minden rendben van. Nem vagyok terhes, és tegnapra vártam, tehát pontos is, csak bosszant.

Nem szokott ilyen lenni... Köszi a válaszokat.

2010. júl. 31. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a stressz miatt, nem? A biztonság kedvéért pár nap múlva én csinálnék egy tesztet, lehet hogy túl korán voltál nőgyógyásznál, és még ő sem látja.
2010. aug. 1. 10:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia köszi a választ, én is úgy gondoltam, hogy csinálok jövő hét közepén egy tesztet.

Nőgyógyásznál rutinvizsgálaton voltam, meg rákszűrésen, tehát nem egy esetleges baba miatt.

Igazából mindig normális a mensim, pontos is, most szórakozik csak velem. Még ilyen nem volt, hogy megjött aztán elmúlt másnapra.

Azóta sincs semmi. Ma sincs meg.

2010. aug. 1. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is így volt meg az utolsó mensim,másfél napig tartott.Csináltam egy tesztet de negatív lett.Nem is gondoltam különösebb dologra,azt hittem hormonzavarom van,de a következő hónapban meg sem jött.Ismét csináltam egy tesztet és az már olyan erős + lett,hogy erősebb volt mint a kontrollcsík.Várj pár napot és szerintem is tesztelj.

Minden jót!

15 hetes km

2010. aug. 1. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, én is így gondoltam, hogy várok pár napot.

Neked gratulálok, és boldog babavárást...:-)

2010. aug. 1. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!