Ez jó ötlet? Bili téma.23hónapos a kisfiam semmi jelét nem mutatja, ha bepisilt, vagy bekakilt. Viszont reggel szinte mindig ugyanakkor kakil.
vicces lesz, de egybe fürdő-wcnk van és reggelente mikor apa kakil, a kisfiunk bennt "játszik".na, és ekkor szokott ő is közbe bekakilni.és itt jön az ötletem.mi lenne ha oda ültetnénk őt is bilire, hogy ott kell kakilni,ahogy apa.
szerintetek?
köszi
most délelött csak bugyiban volt, és be is pisilt.mondtam neki nem baj, ezt kellenne a bilibe.jól csináltam?hogy csináljam?
azt én is hallottam, h anyuka tudja mikor "jön" a nagy dolog és akkor zsupsz a bilire, a gyenge pont max az lehet, h nincs kedve kivárni, a fiam egyenlőre még nem győz annyit ülni rajta......
közös wc jó ötlet szerintem, én pl úgy szoktam rávenni a bilizésre, h viccesen én is ráülök, persze ruhában, mosolygunk egy jót és aztán ő is kipróbálja.....apu meg amúgy is nagy példakép!!!
jól csináltad! nekem még az jött be, hogy olyan 2óránként ráült a bilire és vagy sikerült, vagy nem. kint pedig meglocsltuk a fákat. ha ráérez arra mit szeretnél 1-2hét és szobatiszta! HA MOST NEM SIKERÜL 1-2HÉT ALATT NE ERŐLTESD, PÁR HÉT MÚLVA ISMÉTELJÉTEK! ha kivárod könnyen megy majd, gond nélkül.
nekünk ez jött be.
első voltam
köszi nektek.
ma többszőr ráült, pelus nélkül, tetszik neki.volt hogy ő kérte, de nem sikerült bele semmi.apával kakilást holnap próbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!