Szerintetek jó ötlet hogy amíg nem vagyunk itthon napközben kiengedje más a kutyámat? Persze én reggel este ezt megteszem.
csak jött a kérés h mi lenne ha mert ugyis szabin lesz és olyan szomorúan néz a kutya, majdnem sírt már az is aki látta blablabla...
ha megengedjük utána nem fog még jobban fog sírni ha nem lesz itthon senki? és hallgathatják a szomszédok...
meg őszintén nem szeretem ha mással van, én tudok rá figyel 100%ig de ismerve őket hát nem annyira teszik ezt meg... lehet önző vagyok és szemét a kutyámmal szemben de ha tényleg nem lesz itthon senki rosszabb lesz neki nem?
kiengedje kertbe, vagy elvigye sétálni?
ha nem szökhet meg, akkor nem gond, ha bízol az illetőben, a kutyának is jó a társaság.
ha megbízol az illetőben és a kutyád is kellően fegyelmezett, engedd..., ha utcára viszik, ne feledd, hogy mik a szabályok...
kertbe kiengedni?... háát, a kutya a kertet saját területeként kezeli, lehet, hogy egyébként barátságos az illetővel, de akár betolakodónak is tekintheti
csak egy kis yorkiról van szó :D
csak nem tudom én nem akarom h utána meg sírjon itthon amikor nincs senki vele.
kertbe vinné csak, parkba nem engedném semmiképp mert nem annyira bízom az illetőben...
csak nem tudom nem akarom h megszokja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!