Hogyan eshetnék könnyen teherbe fogamzásgátló gyógyszer mellett? Tudom hülye egy kérdés de nagyon szeretnék babát.
Ja, mert ha átvered a gyerekkel, akkor biztosan elvesz. A bizalmát 100%, hogy elveszíted. 19 évesen tényleg egyedülálló anyuka szeretnél lenni?
Komolyan néha nem értem a nőket...
Türelem és várj még egy kicsit, amíg lelkileg is felnősz! Tudod a pasik nem úgy működnek, mint a nők! Saját példámat tudom elmondani: 16 éves voltam, mikor összejöttem egy 25 éves pasival. 18 éves voltam, mikor összeköltöztünk és én is nagyon vártam, hogy eljegyezzen, mutassa ki, hogy komolyan gondolja velem. Ezt a vágyat egy ideig sikerült eltitkolnom, de aztán elkezdtem őt piszkálni, hogy mikor vesz már feleségül... Persze megerőszakolni nem tudtam, így csak nem jött a lánykérés, teltek az évek. Aztán 26 évesen rájöttem, hogy annyira szeretem ezt a pasit, hogy már nem érdekel, hogy feleségül vesz-e vagy sem csak vele élhessem le az életem, neki szülhessek gyerekeket. Akkor mondtam is neki, hogy lerakom a tablettát és jöhet a gyerek, ha akar. Nagyon boldog volt és elkerekedett a szeme, hogy akkor nem is kell, hogy elvegyen, anélkül is jöhet a baba?! Elmondtam, hogy mit érzek és láss csodát, 4 hónap múlva már az esküvőnket szerveztük és ott csillogott a gyémántgyűrű az ujjamon. Lassan 5 éve vagyunk házasok, van két gyönyörű gyerekünk és nagyon boldogok vagyunk. Mindkettőnknek fel kellett nőnie, meg kellett érnie mind a gyerekvállalásra, mind a házasságra. És most egyikünknek sem okoz gondot, hogy túl fiatalon köteleztük el magunkat és a gyerekek miatt egy csomó, addig megszokott dologról le kell mondanunk.
Szóval ne verd át azt, akit elvileg a legjobban szeretsz! Éljetek, utazzatok, csináljatok közös programokat és meglátod, mindennek eljön a maga ideje! Egy kierőszakolt dologból soha semmi jó nem következik!
Hasonló cipőben járok, úgy 3-4 hónapja iszonyatosan rám tört a vágy, hogy anya lehessek. Én is 19 éves vagyok még csak, decemberben leszek 20, és a második évemet végzem az egyetemen, tehát még ezen kívül is van 1 hátra... A párommal 2 éve vagyok együtt, a kezemet már megkérte, és ő igazság szerint imádná ha babánk lenne :), de az esküvőt csak diploma utánra terveztük. Hihetetlenül türelmetlen vagyok, de az eszemmel tudom, hogy még várnom kell... (hiába terveztem el mindent szépen fejben "baj" esetére :))
Ja, egyébként a lényeg: Ha tényleg eldöntötted a dolgot, hogy így átvágod a párodat akkor igyál a fogamzásgátló mellett orbáncfű teát rendszeresen. Drogériákban lehet kapni néhány száz forintért.
De ez tényleg aljas módszer, és a végén csak magaddal tolsz ki, na meg a babával, ha összejön... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!