Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan eshetnék könnyen...

Hogyan eshetnék könnyen teherbe fogamzásgátló gyógyszer mellett? Tudom hülye egy kérdés de nagyon szeretnék babát.

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 14:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem a páromat és nem szeretném át verni,de nagyon szeretnék babát is :/
2013. szept. 4. 14:55
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy? Ő mikor szeretne babát?
2013. szept. 4. 14:56
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem akarod átverni, miért tetted fel ezt a kérdést? Meg miért velünk beszélgetsz? Basszus, egy felnőtt kapcsolatban csak megértetik magukat a felek. Vagy már az ilyen alapvető kommunikációs csatorna sincs meg? Akkor milyen alapokra épül ez a kapcsolat? Mennyi idősek vagytok?
2013. szept. 4. 14:57
 14/23 A kérdező kommentje:
19 vagyok,tudom még nem késtem le semmiről.ő még később igazából két éve vagyunk együtt,majdnem 1 éve élünk együtt és egy picit bánt az is,hogy még nem jutott eszébe,hogy akár megkérhetné a kezemet :( én nem akarok követelőzni de egy picit rosszul esik
2013. szept. 4. 14:59
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

Tereld el a gondolataidat: tanulj, keress valami hobbit.

És gondolj arra, hogy mit fogsz kezdeni munka, pénz és végzettség nélkül EGYEDÜL egy gyerekkel.

2013. szept. 4. 15:03
 16/23 anonim ***** válasza:
44%
Probléma nincs, csak magadnak generálsz. Ennyi idősen ilyen rövid kapcsolatban szerintem semmi okod rosszul érezni magad. Nem kérte meg a kezed? És mégis ezzel mi a gond? Készültök meghalni? Annyi minden van még előttetek, de a saját kis álomvilágodban élve olyan elvárásokat állítasz a pároddal szemben, hogy az egyenlő a képtelenséggel. Kicsit jó lenne, ha te magad is felnőnél és utána kezdenél el gondolkozni a családalapításon...
2013. szept. 4. 15:04
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
19 éves vagy. Nem tudom, hogy ő az első pasid-e, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. Gondolkodj a továbbtanuláson, a karrieredet, bulizz, szórakozz, aztán ha kicsit benőtt a fejed lágya, akkor vágj bele a baba projektbe. De csak a párod beleegyezésével. Mit vársz tőle, ha teherbe esel, majd elvesz feleségül, eltart és boldogan éltek? Gondolkodj egy kicsit érettebben. Lakás, jövedelem, babaholmik? Pénz nélkül gyerek mellett nem nagyon tudsz tanulni, túl sok munkatapasztalatod nem lehet, szerinted mi lesz később? A párodról nem is beszélek, szerinted, hogy reagál, ha ilyen dologban nem vagy őszinte vele? Egyáltalán milyen kapcsolat ez így?
2013. szept. 4. 15:09
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Szia. Erre annyit tudnék írni, hogy olvasgass picit ezen az oldalon...nagyon sok kismama írja, hogy tervezett baba mellett elhagyta a férje, pedig mindketten akarták...ha egyedül akarod végigcsinálni, akkor hagyd abba a gyógyszert, ennyi...de akkor vállald azt, hogy ha elhagy a párod, akkor mit fogsz kezdeni magaddal...fiatal vagy még, talán az érettségi meg van...2 éve vagytok együtt??? Hmmmm...elég kevés...egy férfi azért szeret élni, ez köztudott..ha már most le kötöd, elrágja majd a kötelet, és világgá szalad....19 évesen koránt sem biztos, hogy Ő az igazi...sztem lesz még sok sok férfi az életebe, és amikor tényleg eljött az igazi, akkor rá fogsz jönni, mert Ő lesz az, akiért mindent meg tennél...még azt is, hogy nem csapod be......
2013. szept. 4. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:
én is csak azt tudom tanácsolni, amit előttem mondtak: várj még. tudom, most nagyon nehéz ellenállni a vágynak, de képes lennél becsapni azt az embert, akit a világon a legjobban szeretsz?! én még akkor is rosszul érzem magam, ha azt mondom a páromnak, jó napom volt, pedig úgy érzem magam, mint a mosott szar, már elnézést. és igen, a gyerekvállalás 2 ember dolga. még ha aktívan nem is venne részt a baba életében (mert, mint a többiek, én is borítékolhatom, hogy elhagy), fizetnie élete végéig kell, vagy megbüntetik, nem kell az neki... megkérdezhetem egyébként, hány éves a párod? lehet, hogy azért nem kérte még meg a kezed, mert túl fiatal hozzá. hiszen tudod, pasi. ők még krétával dobálták egymást, amikor ti lányok az általános iskolai ballagási ruhátokat mutogattátok egymásnak. a pasik később érnek, ez mindig igaz marad. igen, persze, vannak kivételek, de ha a párod korodbeli, még egy pár évet várnod kell a kapcsolat mélyülésére, ha egyáltalán eljuttok addig. ha eddig nem került elő a házasság és a gyerekvállalás téma, elég hamar csúnya botrányba fulladna a dolog. és szegény kisbabának is szörnyű lenne úgy felnőnie. gondolj rá! azt szeretnéd, ha a gyereked úgy nőne fel, hogy apja, anyja alig beszélnek egymással, és egész életében tehernek érzi magát, vagy úgy, hogy tudja, a szülei szeretik, és mindketten vártak rá, mindegy, milyen viszonyban állnak később? a gyerekvállalásba nem fér bele az önzés, légy egy kicsit türelemmel, és hidd el, sokkal boldogabb leszek te és a gyereked is pár év múlva, mint most.
2013. szept. 4. 18:53
 20/23 anonim ***** válasza:
53%

Ha így átvered ezzel,soha nem fog elvenni.

Légy türelmes,és várd ki amíg,ő is akar majd babát.

2013. szept. 4. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!