Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz, hogy vannak nők, akik...

Igaz, hogy vannak nők, akik végig menstruálják a terhességüket? Tehát például észre sem veszi, hogy babát vár hónapokon keresztül?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vok...előttem lévőnek is gratula...
2009. nov. 1. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Pedig történt már ilyen nem egyszer. Nagyobb darab nő, ha végig menstruál, hát sokáig nem veszi észre. Hallottam már ilyenről, bevitték a nőt a kórházba, hogy gyomorgörcse van, aztán kiderült, hogy szülni fog. A nő lepődött meg a legjobban.
2009. nov. 1. 19:53
 13/18 anonim válasza:
ezt komolyan írtam,hogy csak a szülés előtt tudta meg!!!!
2009. nov. 1. 19:54
 14/18 anonim ***** válasza:
19:47 - es miert is "gratulalsz"? a nagymamammal tortent meg h 3 honapig menstrualt, és nem tudta h terhes. de aztan elment orvoshoz, és akkor tudta meg. amugy az nem rendes menstruacio, ami akkor van, és nem is jó ha vérzés van terhesség közben.
2009. nov. 1. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:
38%
akkor az a nő eléggé hulye lehetett, vagy nem ismerte a saját testét.
2009. nov. 1. 19:57
 16/18 A kérdező kommentje:
19:47-es! Nő vagyok:D
2009. nov. 1. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Anyósom 6 hónapig menstruált,és akkor tudta meg h. terhes.Faluban lakom,és tavasszal szült itt egy csaj,akit vakbél gyanúval vittek kórházba,és szült egy kislányt.Nagyon pici hasa volt,egy 60 kilós csajról van szó,alig látszódott a hasa.Kivülálló abszulut nem vette észre.Persze ő azt mondta,h. végig meg volt neki,és nem tudta h. terhes.:S Persze senki nem hitt neki.De a párja az anyja a falu mindenki nagyon meglepődött,mikor 8 hónapra megszületett a gyereke.
2009. nov. 1. 21:31
 18/18 anonim ***** válasza:
19:59. tudom, azért írtam:D:D: Semmi rossz szándék nem volt benne:D:D Csak sok kocka kötöszködésként vette:D
2009. nov. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!