Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik végigrettegték a terhessé...

Akik végigrettegték a terhességüket egy missed ab után? Nem volt semmi probléma?

Figyelt kérdés
15 hetes múltam, de még mindig nagyon félek. Tegnap is olyan szörnyűséget hallottam! Veletek minden rendben volt? Ezután már nem lehet baj?
2010. szept. 1. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Júliusban volt missed ab-om októberben kezdünk próbálkozni de rettegni nem fogok!

Mit hallottál? valamivel mindig kell ijesztgetni a kismamákat.

2010. szept. 1. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:

annyi mindent hallani. én is mindig aggódok valami miatt, pedig első terhesség.

pl. 6. héten elvetélt

elhalt a baba és nem vett észre semmit belőle

20. hét után elvetélt

halva született, stb., stb.

elég rossz ezeket olvasni. de bízni kell benne, hogy nem történik meg még egyszer.

2010. szept. 1. 11:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy közeli ismerősöm nővérének most vették el a babáját 7 hónaposan, mert meghalt benne... :(
2010. szept. 1. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 4 missed ab. után izgultam végig az 5. tehességet. Azt azért nem mondom, hogy rettegtem. Minden uh-n találtak vmi aggasztót, ami miatt lehetett izgulni. Ráadásul már jó nagy volt a pocakom, mikor elestem, így ez is aggasztott. Szerencsére nem lett baj, egészséges fiam született!
2010. szept. 1. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy missed ab-om volt 2007-ben, egy szülésem 2008-ban, majd egy második missed ab-om 2009-ben, végül 2010 szeptemberében 14 hetes terhesen nem izgulok, mert minden rendben lesz a páros számok törvénye szerint.
2010. szept. 1. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy voltam vele? 12 hetesen halt el az első babám. A másodikkal 12. heti uh-ra úgy mentünk, mint a vágóhídra, hogy nem volt semmi baj, mintha kő esett volna le a mellkasomról, úgy megnyugodtam. Utána barnáztam a 14. hétig, de annyira vigyáztam magamra, hogy a végén dühömben eldöntöttem, hogy ennél többre én képtelen vagyok, ha a kis drágám mégsem akar velünk maradni, marasztalni ennél jobban már nem tudom. Ebbe így belenyugodtam. A 24. héttől meg már tudtam, hogy ha vaalmi történik, és megszületik, nagy eséllyel életben marad. Szóval megnyugodtam. Most 7 hónapos.
2010. szept. 1. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:

7 hetesen volt missed ab-om, rá 2 hónapra ismét pozitívat teszteltem:) Semmi gond nem volt a terhességem alatt, kiírt napon szültem, már 11 hós makkegészséges a kisfiam:)

Ne aggódj, minden rendben lesz!!!

2010. szept. 1. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél nem izgultam,azt sem tudtam mi az a missed ab,de bekövetkezett a 9. héten!

Majd 1 évig próbálkoztunk mire sikerült újra teherbe esnem.

Rettegtem,de próbáltam mindig a jó dolgokra gondolni,sajna ez sem segített,10 hetesen újra missed ab lett.

Ezek után már nem tudom,hogy fogom kibírni vagy megélni a következő terhességet! :(

2010. szept. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!