Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hete nem jött meg. Szedjek...

2 hete nem jött meg. Szedjek Norcolut tablettát azért, hogy menstruáljak?

Figyelt kérdés
Nemrég hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Nov. 6-án jött meg utoljára. Hétfőn csináltam tesztet, ami negatív lett. Az orvosom nem küldött el sem uh-ra, sem vérvételre - szerinte a teszt a két hetes késés után kimutatta volna már a babát...Úgy gondolom, hogy várnom kellene még a gyógyszer beszedésével - hátha megjön magától vagy esetleg mégis babát várok...Szerintetek?
2007. dec. 18. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is két hetet késett a gyógyszer abbahagyása után.

Azt megjött,utána mégegyszer,de aztán már nem.:)

Türelem,ne szedj gyógyszert,amíg nem muszáj!

Drukkolok!

Egy 12 hetes kismami

2007. dec. 18. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

Csak azért hogy megjöjjön, ne szedd be. Én sem szedtem. Nem volt peteérésem, 3 havonta menstruáltam. Nekem is azt mondta a doki, hogy ad gyógyszert ami meghozza, de rákérdeztem és azt mondta, nem lesz hátránya(szőrősödés, hízás...) ha nem jön meg.

Én nem vettem be, rendeződött a ciklusom:-)

2007. dec. 19. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!