Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta kell rendszeresen menstruáljak ahhoz, hogy a doki felírja a fogamzásgátló tablettát?
nekem se jött meg rendszeresen, volt ojan h csak 2 havonta volt. akkor kifogtam egy büdösnagy paraszt nögyógyászt, aki azt mondta h majd legközelebb akkor jöjjek ka 24 éves koromban nem lesz babám v nem eshetek teherbe... -.-" pff hejben letudtam volna verni a fejét vmi orvosi müszerrel...
most egy tök kedves(jófej) dokinöm van, nekem3 éve jött meg elösször, és mivel nem is volt rendszeres és kellett is a fogamzásátló felirt egyet. ja és nem kell rendszeresen menstruálni. 2 év kell kb, de vannak alacsony hormontartalmü bogyik amikkel nem lesz baj, és akár már 13 éves kortól lehet... persze csak orvosi engedéjjel ojanoknak akiknek nem szex céljából kell...
Köszi a válaszokat = )
És az a 2 év? Feltétlen meg kell legyen vagy lehet 1-2 hónappal kevesebb is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!