Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy van ez a hővel? Mikor nő...

Hogy van ez a hővel? Mikor nő és mikor csökken? (hőmérőzés)

Figyelt kérdés

Most kezdtem el hőmérőzni, és azt hittem hogy tudom a dolgokat, de most kicsit elbizonytalanodtam.

Van egy alap hő... és mikor növekszik, vagy mikor csökken? Ha nincsen semmi (mensi, ovu) akkor hány tized eltérés a normális?

Köszönöm a segítséget!

2013. aug. 28. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Ältaläban a ciklus elsö feleben alacsonyabb a hö es ahogy megtörtenik a peteeres-ha megtörtenik-elkezd felfele menni,ha terhes leszel,akkor mär le sem esik,ha meg nem,akkor a menses elött vagy elsö/mäsodik napjän leesik. Csökkenni van akinek meg a peteeres elött szokott es utäna ugrik meg vagy megy fel szepen lassan.Mindannyian mäsok vagyunk ezert nem lehet kijelenteni,hogy ennyi vagy annyi az elteres,söt,neked,magadnak is vältozhat honaprol honapra.
2013. aug. 28. 17:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!