Hőmérőzés? (többi lent. )
Sziasztok!
Tegnap volt a menstruációm első napja.Ha holnap elkezdem az még jó?
Tudnátok nekem valamit mondani, hogy kell "csinálni" (hol, milyen hőmérővel? stb.).
Köszönöm a válaszokat előre is!
Persze, holnap is elkezdheted.
Reggel, mindig egyidőben, rögtön felébredés után mérd a hődet.
Mindig azonos időpontban, állíts be akár óárt, mérd meg a hődet és aludj vissza.
Én digitális hőmérőt használok, 5 percig kell mérni, hiába csipog. Szájban, nyelv alatt mérem.
Sok sikert:)
Az még jó.
Lehetőleg nyelv alatt, vagy hüvelyben, esetleg popsiban mérd, de mindig ugyanott, és ugyanabban az időpontban.
Legalább 6 óra alvás után (az alkoholfogyasz tás befolyásolhatja az ébredési hőt), még felkelés előtt.
Hajnali pisi és mérés között legalább 1 óra teljen el.
Lehetőleg higanyossal, alkoholossal mérj, digitálissal pedig még csipogás után is várj, legalább 3 percet.
Vezetheted papíron is, de egy csomó online felület van (ciklus.hu, fertilityfriend.com, tcoyf.com, tervezettbaba.hu, wunschkinder.net).
Az oldalak be fogják rajzolni az ovuláció kb. időpontját. Ne lepődj meg, ez oldalanként néha eltérő lehet.
Köszi a választ!
Remélem menni fog...Nehéz kiigazodni rajta?Vagy már első hónapban tudni fogom, hog talán mostvan peteérés?
Szerinted, ha azzal a problémával megyek a nőgyógyászhoz, hogy nem jön a baba akkor , ha pont félidőbe megyek fogja mondani, hogy lát e tüszőt vagy azt hogy már megtörtént a peteérés?Mert pont akkora kaptam időpontot.Remélem normálisan fog kezelni igy is, hogy nem magán.
Bocsi, a nem ide illő kérdéshez...
Nos, a hőmérőzéssel leginkább csak a ciklus végén fogod tudni, hogy pontosan mikor lehetett az ovuláció. Én közben mindig úgy vagyok, hogy ááá, még tuti nem, most meg már tuti nem, aztán valamikor csak van mégis.
Szerintem ha kb. félidőben mész dokihoz, látszani fognak a tüszőid. De ha mensi után, akkor is már lesznek növekvők már. Ne hagyd magad lerázni, ha mást nem, legalább egy hormonképet követelj ki.
Köszi a választ!Pont fél időben leszek mikor megyek, hát majd meglátjuk.
A korom miatt "félek", hogy nem fog velem nagyon foglalkozni.
Több, mint egy éve volt egy spontán vetélésem azóta nem jön a babó, úgyhogy kor ide vagy kor oda attólmég ki kellene vizsgáljon.
Nagyon kiváncsi leszek mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!