Ovuláció "szakértők": Melyik megbízhatóbb: a hőmérőzés vagy a nyák figyelése?
Melyik megbízhatóbb: a hőmérőzés vagy a nyák figyelése?
Mindkettőt figyeltem ovu meghatározásra és mindig be tudtam határolni a tüszőrepedés időpontját.
Missed ab utáni második ciklusban vagyok (elsőben nem volt PÉm)
Mindig napra pontos ciklusaim voltak 28napra (még missedab utan is 28-ra jött meg) és az ovum is a a 14, 15, napon szokott lenni.
Ebben a ciklusban a hőmérsékletem a 10. napra emelkedett meg viszont csak másnap kezdett tojásfehérje szerű nyákom lenni, ma vagyok a 13. napon és ma is volt nyákom hajnalban, mellé erős ovus fájdalom.
Az dokival úgy egyeztünk ki h ha 3 ciklus alatt nem sikerül menjek vissza kivizsgálásra, de most nem tudom h akkor mikor volt az ovulációm, a hőm szerint a ciklusom 10. napján, vagy ma hajnalban a nyákom s a fájdalom szerint. Csak a 11. nap utántól volt együttlét. Melyik módszer a biztosabb? Lehetséges h az idő kavart be a hőmérsékletembe? Ha lehűl az idő magasabb a testhő?
Két gyerekem van. Soha nem volt semmilyen nyákom.
A hőmérőzés totál pontosan megmondja az ovuláció idejét. amelyek nap leesett a hőm, aznap este együtt voltunk, és elsőre összejött mind a kétszer a baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!