Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció "szakértők": Melyik...

Ovuláció "szakértők": Melyik megbízhatóbb: a hőmérőzés vagy a nyák figyelése?

Figyelt kérdés

Melyik megbízhatóbb: a hőmérőzés vagy a nyák figyelése?

Mindkettőt figyeltem ovu meghatározásra és mindig be tudtam határolni a tüszőrepedés időpontját.

Missed ab utáni második ciklusban vagyok (elsőben nem volt PÉm)

Mindig napra pontos ciklusaim voltak 28napra (még missedab utan is 28-ra jött meg) és az ovum is a a 14, 15, napon szokott lenni.

Ebben a ciklusban a hőmérsékletem a 10. napra emelkedett meg viszont csak másnap kezdett tojásfehérje szerű nyákom lenni, ma vagyok a 13. napon és ma is volt nyákom hajnalban, mellé erős ovus fájdalom.

Az dokival úgy egyeztünk ki h ha 3 ciklus alatt nem sikerül menjek vissza kivizsgálásra, de most nem tudom h akkor mikor volt az ovulációm, a hőm szerint a ciklusom 10. napján, vagy ma hajnalban a nyákom s a fájdalom szerint. Csak a 11. nap utántól volt együttlét. Melyik módszer a biztosabb? Lehetséges h az idő kavart be a hőmérsékletembe? Ha lehűl az idő magasabb a testhő?

2013. jún. 25. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
nyák nem mindnekinek van, nekem van mégsincs rendes peteérésem (PCOS vagyok) a hőmérőzés elég macerás de sokaknak működik, de hallottam aolyat akinél nem mutatott semmit a hője. Az egyik legbiztosabb az ovu teszt, bár akinek mgasabb az LH szintje mint kéne (pl PCOS miatt) annak mindig pozitívat mutathat. A másik még biztosabb az uh az orvos ott látja megvolt-e az ovu. csak ehhez havonta uh-ra kell menni.
2013. jún. 25. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és nincs minden hónapban peteérés azt mondják a nők nagyrészének évente van 1-2 esetleg 3 peteérés nélküli ciklusa.
2013. jún. 25. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Ovu előtt 3 nappal mindig szokott lenni nyákom, és a nyák utáni első napra ugrik fel a hő, nálam ezek biztos jelek szoktak lenni. Csak most volt ez az eltolódás és nem tudom melyik módszer a megbízhatóbb, h akkor most lekéstem-e az ovut vagy nem..
2013. jún. 25. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Két gyerekem van. Soha nem volt semmilyen nyákom.

A hőmérőzés totál pontosan megmondja az ovuláció idejét. amelyek nap leesett a hőm, aznap este együtt voltunk, és elsőre összejött mind a kétszer a baba :)

2013. jún. 25. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint lekéstem az ovut? :/
2013. jún. 25. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!