Tojcsis nyák-ovuteszt-hőmérőzés: Nálatok mi a tapasztalat?
Ebben mások nem fognak tudni segíteni. Saját magadat kell megfigyelni, mert bár hasonlóság van a nők között, mégis az eltérés pont elég ahhoz, ha úgy csinálod, mint más, hogy Neked nem jön össze a baba...
Kezdj el hőmérőzni, nyákot megfigyelni (pl. ciklus.hu) és az alapján könnyebben lehet segíteni a kiértékelésnél. (Ovu teszthez én nem értek, de azt is el kell kezdeni, gondolom a teszt dobozán rajta van, hogy kell)
Sok szerencsét!
Köszi a választ!
Amint írtam is, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nyilván azt senki nem tudja megmondani, hogy nálam hogy van/lesz. A saját tüneteimet ismerem és ovutesztelek is, csak kíváncsi vagyok, másoknál is ugyanaz-e a tapasztalat, mint nálam.
szia,
én mértem a hőmet ebben a ciklusban, de ovulációs tesztet nem használtam. nekem egy napig szokott tojásfehérjés lenni, általában fájdalom is kíséri, ebben a ciklusban nem kísérte. viszont a tojásfehérjés nap estéjén együtt voltunk, másnaptól elkezdett emelkedni a hőm.
rá 14 napra pozitív lett a terhességi tesztem. szóval nálam bejött, de tényleg figyeld ki a te saját rendszered.
neked hány napig szokott tartani a tojásfehérjés? használsz ovulációs tesztet?
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem 2 napig szokott lenni tojásfehérjés nyákom, viszont csak rá 1 vagy 2 nappal lesz pozitív az ovueszt.
A hőmet eddig még nem mértem. de ezek szerint lehet, hogy csak a pozitív ovutesztes nap után van valójában ovu? Ez új infó (mert ugye nem mértem eddig a hőmet) és nagyon hasznos, köszi!
szerintem próbáld ki a kettőt együtt. hőmérőzés és ovuteszt, és az összevetett eredményekből jobban be tudod lőni.
én a hőmérőzést azért is csináltam, mert számomra nagyon izgalmas, hogy mikor, hogyan reagálja le a szervezetem a hormonváltozásokat.
ha elkezdesz hőgörbézni, akkor a ciklus.hu helyett (vagy melett) ajánlom a fertility friendet is, sokan mondják, hogy az megbízhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!