Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tojcsis nyák-ovuteszt-hőmérőzé...

Tojcsis nyák-ovuteszt-hőmérőzés: Nálatok mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
Hány napig szokott lenni tojásfehérjés nyákotok? Ehhez/ezekhez a napokhoz képest mikor van ovutok (teszt vagy hőmérőzés alapján)?
2010. nov. 25. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ebben mások nem fognak tudni segíteni. Saját magadat kell megfigyelni, mert bár hasonlóság van a nők között, mégis az eltérés pont elég ahhoz, ha úgy csinálod, mint más, hogy Neked nem jön össze a baba...

Kezdj el hőmérőzni, nyákot megfigyelni (pl. ciklus.hu) és az alapján könnyebben lehet segíteni a kiértékelésnél. (Ovu teszthez én nem értek, de azt is el kell kezdeni, gondolom a teszt dobozán rajta van, hogy kell)

Sok szerencsét!

2010. nov. 25. 14:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Amint írtam is, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nyilván azt senki nem tudja megmondani, hogy nálam hogy van/lesz. A saját tüneteimet ismerem és ovutesztelek is, csak kíváncsi vagyok, másoknál is ugyanaz-e a tapasztalat, mint nálam.

2010. nov. 25. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálam a legtöbb és legjobb minőségű nyák a pozitív ovutesztes napon van, ovum általában az első vagy a második negatív napon van (akkor ugrik meg a hőm 0,3 C-kal). A negatív ovu tesztes napon már jóval kevesebb nyákom van, majd ovu után szárazság következik.
2010. nov. 25. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:

szia,

én mértem a hőmet ebben a ciklusban, de ovulációs tesztet nem használtam. nekem egy napig szokott tojásfehérjés lenni, általában fájdalom is kíséri, ebben a ciklusban nem kísérte. viszont a tojásfehérjés nap estéjén együtt voltunk, másnaptól elkezdett emelkedni a hőm.

rá 14 napra pozitív lett a terhességi tesztem. szóval nálam bejött, de tényleg figyeld ki a te saját rendszered.

neked hány napig szokott tartani a tojásfehérjés? használsz ovulációs tesztet?

2010. nov. 25. 15:09
 5/11 anonim ***** válasza:
ja és nekem sem hirtelen leesés, sem hirtelen növekedés nem volt a görbémen, ovu után lassan, egy tizedenként emelkedett 36.9 körülire.
2010. nov. 25. 15:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nekem 2 napig szokott lenni tojásfehérjés nyákom, viszont csak rá 1 vagy 2 nappal lesz pozitív az ovueszt.

A hőmet eddig még nem mértem. de ezek szerint lehet, hogy csak a pozitív ovutesztes nap után van valójában ovu? Ez új infó (mert ugye nem mértem eddig a hőmet) és nagyon hasznos, köszi!

2010. nov. 25. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:

szerintem próbáld ki a kettőt együtt. hőmérőzés és ovuteszt, és az összevetett eredményekből jobban be tudod lőni.

én a hőmérőzést azért is csináltam, mert számomra nagyon izgalmas, hogy mikor, hogyan reagálja le a szervezetem a hormonváltozásokat.

ha elkezdesz hőgörbézni, akkor a ciklus.hu helyett (vagy melett) ajánlom a fertility friendet is, sokan mondják, hogy az megbízhatóbb.

2010. nov. 25. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:
amúgy ha jól emlékszem, akkor mintha úgy lenne, hogy az első negatív ovutesztes napon szabadul ki a tüsző. de nem biztos, ennek nézz utána. a csajok itt azt szokták tanácsolni (plusz nekem a dokim is azt mondta, hogy a pozitív ovutesztes napokon legyetek együtt és az első negatívon is.
2010. nov. 25. 15:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 25. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
tojcsi?????
2010. nov. 25. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!