Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még nem esett le a hőm. Akkor...

Még nem esett le a hőm. Akkor még nem volt pém? Az nap van mikor majd leesik?

Figyelt kérdés
13.napon vagyok,nem is éreztem még jelét. Van mikor nem is vettem észre....Első teljes hőmérős hónapom.Múlt hónapban már túl voltam a pén mikor kezdtem mérni,37,1of ment fel, aztán mensi elötti nap le is ment. Az alap hőm 36,5,ezt elég pontosan tartom eddig.Kalkulátor szerint hétfõn lesz. 26,28,28,30,30,30,35 naposak voltak a ciklusaim az idén.Szerintetek?

2013. aug. 14. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenül kell leesnie.Egyszer -ha minden jol megy-majd megugrik es fent kell maradnia. Igy,hogy eleg szeles skalan mozog a ciklusod,nehez megmondani,hogy mikor lesz pe-d. Merd csak tovabb,az mindegy,hogy a rendszer mit josol,majd a te szervezeted megmondja ugyis,hogy mikor.
2013. aug. 15. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem volt peteérésed,akkor lesz ha leesik a hőd, ovu előtt egy nappal,és ovu után egy nappal a legjobb az időzítés,de mindenképp addig,míg fel nem megy.Én 11.napnál tartok,és én is ilyen össze vissza menstruálok,úgy látom,mint te,és nekem is hétfőre rakta a pé-t,de nekem múlt hónapban is hamarabb volt,mint ahogy a kalkulátor mutatta.
2013. aug. 15. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első jól írta, nem feltétlenül kell leesnie ovu előtt. Nekem szinte sosem esett le, de volt olyan is amikor igen. Az a lényeg, hogy utána egyértelműen felmenjen a hő, és jól láthatóan elkülönüljön a két fázis a görbéden. innen tudod, hogy megvolt az ovu. És ha szerencséd van fent is marad a hőd, esetleg még feljebb ugrik.

Nekem most, a 13. hőmérőzős ciklusomban végre sikerült :)

Sok szerencsét neked is.

2013. aug. 15. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Segítségemre voltak!Utolsónak nagy gratula!!!
2013. aug. 15. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!