Hogyan alakul a hő akkor, ha valaki teherbe esett, de mégis megjön a mensi? Fennmarad a hő, amikor megjön, vagy leesik, utána megint felmegy?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 07:23
1/6 anonim válasza:
Légyszi írd körül a kérdésedet még részletesebben. Szerintem nagyon hasonló cipőben járunk. Neked mióta késik? Hogy alakulta hőd az elmúlt 7 napban? Mikor mensiztés utoljár? Minden, ami eszedbe jut.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem megjött rendes időre. CSak már a múlt hóban is csak 1 napig volt normál mennyiségű, és minőségű, utána inkább csak enyhének mondanám. Most is időre jött meg, első nap közepes, 2-3. nap gyenge, 4. nap barnázás. De még az első nap is szinte csak akkor volt valami, amikor wc-re mentem. Bocsi a körülírásért.
A hőm múlt hóban mintapéldány volt, aztán a nemvárt előtt esni kezdett, most meg emelkedik. Nekem az elmúlt két hónapban 36,3 volt az átlaghőm, szépen tartotta magát, ma 36,5. De inkább felteszem a görbéimet.
2009. szept. 8. 10:38
5/6 anonim válasza:
Most már csak egy pár kérdés.
1., Korábban is ilyen enyhe mensijeid voltak?
2., Teszteltél valamikor?
3,. Mióta próbálkoztok?
Ha ezeket is leírod, megírom, hogy mit gondolok.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem korábban görcs is jelezte, hogy meg fog jönni, és +/- 5 napon belül jött meg. 4, inkább 5 napos volt, abból 2-3 intenzív, erős vérzés. Most ugye az utóbbi 2 mensinél 3-4 nap, abból 1 közepes, de nem mondanám erősnek, a többi szinte semmi, meg barnázás a 4 napon. Tesztelni nem teszteltem, mivel megjött időre. Próbálkozni novemberben lesz 3 éve hogy próbálkozunk, de idén febr-ban volt egy missedem. Én amúgy a teáknak (cicka-palást) tulajdonítom, hogy változott a mensi, a hőt nem értem, mert az szépen beállt a múlt hóban.
2009. szept. 8. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!