Klua kérdése:
Szerintetek túl hamar teszteltem? Az idő pontokat a mérésnél igyekszem betartani, de sainos nem mindig ébredek fel az ébresztőre, ezért kérlek ne írjatok ezzel kapcsolatos negatív kommentárt.
2013. aug. 26. 15:59
1/6 anonim válasza:
Igen, ez nagyon korai volt. Ha van nagyon érzékeny (10-es teszted), akkor tesztelj két nap múlva, ha nem bírod tovább:)
3/6 anonim válasza:
Sajnos pont az ovulációdkor nem voltatok együtt :(
4/6 anonim válasza:
Sajna, igen hiányzik a 18as az ovunal. 10dpo korai, 14.én probalkozz 10es teszttel. Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Én inkább 16.ciklusnapra azaz két nappal későbbre tolnám el az ovulációd idejét. És akkor viszont pont jókor voltatok együtt, viszont nincs olyan érzékeny teszt a világon, ami kimutatta volna a babát, ha van.
Várj még hétvégéig és akkor tuti kiderül :)
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is később volt és nem 16-án, mert utána volt ovus görcsre emlékeztető görcsöm. Várok és reménykedek és inkább hétvégén tesztelek legközelebb :)
2013. aug. 27. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!