Lehet olyan internetes fórumot indítani, ahol cégekkel kapcsolatos negatív tapasztalatokat szeretnék összegyűjteni? Lehet ennek bármilyen jogi akadálya? Pl. Beperelnek becsületsértésért, vagy leszedetik a bejegyzéseket, stb.
asszem annó nekem is ez volt az első weblapos ötletem.
a gond, hogy nem hiteles. nem tudod hitelesíteni. bárki beküldhet bármit rosszindulatból, és mivel te vagy az interface, vagy le kell szedned ha valaki pampog, vagy elintézned a két vitás fél kommunikációját, hogy oldják meg, stb..
Már létezik fogyasztóvédelmi blog, Tékozló Homár néven. Itt is negatív tapasztalatok, átverések, lehúzások szerepelnek. Más oldalakhoz képest annyi előnye van hogy eléggé elterjedt, ezért nagyon gyakori hogy a beküldött vádakra reagálnak a vádban szereplő üzletek, vagy éppen cáfolják a beérkező vádakat. Ezzel a hitelesség megmarad, mert mindkét fél szemszögéből megismerheti az olvasó az eseteket, és tanulhat is belőle.
homar.blog.hu
Ha valakinek problémája van, szerintem itt próbálkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!