Mindjárt megjön érzés terhesen tényleg olyan, mint mensi előtt?
Nekem olyan volt. Eléggé össze-vissza szokott megjönni, nem is csináltam tesztet egy hétig, olyan biztos voltam benne, hogy megjön most is. Még a pattanásaim is ott jötek elő, ahol szoktak.
Szerintem is várj még a teszteléssel. Sajnos nagyon gyakori, hogy a pozi után megjön mégis. Az korai vetélés, a legtöbben észre se veszik, testileg nem megterhelő, de egy pozi teszt után lelkileg nagyon.
Szia!Nálam is ugyanolyan volt mintha megjönne.Egyhéten keresztül minden nap közöltem a férjemmel,hogy na ma tuti megjön.Aztán azt vettem észre,hogy irdatlan melegem van mindig,és akkor valahogy megvilágosodtam,és vettem tesztet.Mondanom sem kell,14 hónap próbálkozás után elég nehezen hittem a szememnek.
Remélem nektek is sikerül!
36 hetes kismami
Nekem is minden pont olyan volt, mint máskor, az alhasi húzás is. Már le is tettem róla, hogy baba lesz, amikor egyszer csak nem jött meg, a menszi előtti tünetek viszont megmaradtak.
15h
Én is úgy éreztem minden pillanatban a nemvárt napjától, hogy na most fog megjönni. Mentem is WC-re és semmi. De 2 év után azt végképp nem feltételezte, hogy nem is fog megjönni. Egy hetet vártam, de már tiszta ideg voltam, hogy mit szórakozik a szervezetem, mennyit késik már, miért nem jön meg, és új hónap, új remény. Egy hét után meguntam, vettem egy tesztet, és hamarabb jelent meg a tesztcsík, mint a kontroll. Úgy mentem el a dokihoz, hogy hát ugyan a teszt +, de nem hiszem, hogy babás lennék. Megnyugtatott, hogy jobb, ha elhiszem.
Bocsi, h hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!