Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindjárt megjön érzés terhesen...

Mindjárt megjön érzés terhesen tényleg olyan, mint mensi előtt?

Figyelt kérdés
Ha valakinek volt ilyen érzése és babás volt,leírná,mennyiben hasonlított?Tényleg összetéveszthető?Nekem 2 napja késik,tegnap és tegnapelőtt éreztem,azt hittem,meg is jön,ma azonban már nem érzem,tesztet pedig nem merek csinálni csak 1 hét késéssel.Köszi,hogy írtok!
2009. okt. 30. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem nagyonfájt a derekam és a hasam...aztán a nem várt helyett csak egy kis rózsaszín foltocska volt..., erre rá 4 napra poz teszt...
2009. okt. 30. 17:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem,de úgy fájt,mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni?
2009. okt. 30. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt. Eléggé össze-vissza szokott megjönni, nem is csináltam tesztet egy hétig, olyan biztos voltam benne, hogy megjön most is. Még a pattanásaim is ott jötek elő, ahol szoktak.

Szerintem is várj még a teszteléssel. Sajnos nagyon gyakori, hogy a pozi után megjön mégis. Az korai vetélés, a legtöbben észre se veszik, testileg nem megterhelő, de egy pozi teszt után lelkileg nagyon.

2009. okt. 30. 17:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. okt. 30. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!Nálam is ugyanolyan volt mintha megjönne.Egyhéten keresztül minden nap közöltem a férjemmel,hogy na ma tuti megjön.Aztán azt vettem észre,hogy irdatlan melegem van mindig,és akkor valahogy megvilágosodtam,és vettem tesztet.Mondanom sem kell,14 hónap próbálkozás után elég nehezen hittem a szememnek.

Remélem nektek is sikerül!

36 hetes kismami

2009. okt. 30. 18:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Jajjj,de jó:)Reménykedek akkor!
2009. okt. 30. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is minden pont olyan volt, mint máskor, az alhasi húzás is. Már le is tettem róla, hogy baba lesz, amikor egyszer csak nem jött meg, a menszi előtti tünetek viszont megmaradtak.

15h

2009. okt. 30. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy éreztem minden pillanatban a nemvárt napjától, hogy na most fog megjönni. Mentem is WC-re és semmi. De 2 év után azt végképp nem feltételezte, hogy nem is fog megjönni. Egy hetet vártam, de már tiszta ideg voltam, hogy mit szórakozik a szervezetem, mennyit késik már, miért nem jön meg, és új hónap, új remény. Egy hét után meguntam, vettem egy tesztet, és hamarabb jelent meg a tesztcsík, mint a kontroll. Úgy mentem el a dokihoz, hogy hát ugyan a teszt +, de nem hiszem, hogy babás lennék. Megnyugtatott, hogy jobb, ha elhiszem.

Bocsi, h hosszú.

2009. okt. 31. 06:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Hú,tök jó ezt olvasni,reményyt ad:)Köszi csajok!
2009. okt. 31. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!