Van aki szeptember 5. körülre nem várja?
Gratulálok még egyszer minden pozitív tesztelőnek:)Jó baba várást kívánok! Nekem ma reggelre meg is jött,sajnos...
10-es
Szijasztok!3-as vagyok.
Sajnálom azokat akiknek megjött és tudjátok új hónap, új remény.
Mégegyszer gratulálnék azoknak akik pozitívat teszteltek és boldog babavárást kívánok.
Lenne egy kérdésem azokhoz akiknek még nem jött meg és azoknak akik pozit teszteltek...Hogy éreztek valam mást vannak valami tüneteitek?
Én majd csak csütörtökre nem várom, de ma olyan erős folyásom van reggel óta (bocsi), hogy ilyet még sose tapasztaltam és ez enyhe mindjárt megjön érzéssel jelentkezett.Szerintetek mitől lehet?Próbálok már nem reménykedni de nem megy.
Azt tudom, hogy fertőzés nem lehet, mert sajnos régebben nagyon hajlamos voltam rá (ami hála megszünt) de így sosem jelentkezett.Nem értem.
Gondoltam titeket megkérdezlek, mert szerintem egy nagyon jó kis csoport alakult most itt ki.
Szia!
Nekem is erős, vizes folyásom van. Mivel emellett folyamatosan megjön érzésem van, ma rengetegszer kimentem wc-re, mert az hittem, korábban megjött.
Nekem is.Csak én sejtettem, hogy azért még nem jöhet meg...Mikorra nem várod?Mikor tesztelsz?
Remélem ez jót jelent!
:))
5-ére nem várom, és nem tudom, merjek-e tesztelni. Tegnap csináltam egyet, de negatív lett. Talán majd holnap.
Te teszteltél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!