Van aki szeptember 5. körülre nem várja?
10es hozzászóló vagyok. Mikor teszteltek újra?
Én ellőttem egyet de nagyon nagyon korán.Természetesen full negatív. Most várok a következővel.Elvileg 2.án kell,hogy megjöjjön.Igazából pontosan nem tudom,átlagosan 30naposak a ciklusaim,de a múlt hónap 36napos lett....valamiért. Első próbálkozós hónapunk a kis tesóval.A peteérésem szerintem 17.-e volt.Utánna kb 5-6 nappal elkezdett fájni a cicim,először enyhén aztán nagyon durván.Most megint enyhébb már.Meg a derekam akar folyton ,,leszakadni,,Fúra mert a cicim ritkán fáj,a derekam meg egyáltalán nem szokott.Mikor kismama voltam a lányommal akkor fájt sokat a derekam.Reménykedem de nem élem bele magam.Ti csináltok hőgörbét?
Én a 18-as válaszoló vagyok. Én is ellőttem ma egy tesztet, nekem talán egy halvány pozitív, aminek örülök, de nem élem bele magam annyira, mert egy kicsit elázott. 28 napos a ciklusom, 3-ára nem várom, de 9. cn-on volt ovum. Nekünk ő lenne az első baba, és nagyon várjuk :)
10-es, szerintem lehet h hamar tesztelhettél :) Szerintem jók a jeleid :) Veled izgulok :D
Én elkezdtem a hőmérőzést, de a párom kiakadt tőle, szóval abbahagytam :) Nem szereti, ha túlságosan figyelem magam :)
10-es vagyok! Igen biztos,hogy nagyon korán teszteltem,nem is értem miért tettem...
Annyira szeretném ha egyből összejött volna :) Neked nagyon NAGYON biztató a halvány teszt :)
Hééé 10-es, az nem 100% hogy nem jött össze, ne legyél elkenődve, nagyon is van esélyed, hogy pozitívat tesztelj :) csak egy kicsit korai volt, hétfő meg 4 nap múlva lesz, szóval :D én nagyon drukkolok neked :)
18-as :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!