Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Enyhe mensis gorcsok ugye nem...

Enyhe mensis gorcsok ugye nem utalhat problemara?

Figyelt kérdés
Most mensi elott vagyok 8 nappal es ma volt egy kis vilagos barna folyasom, ami addig tartotr amig kijott. Olvastam, hogy ez lehet beagyazodas is viszont most este enyhe mensis gorcseim vannak par masodpercre, de ez csak par perce tart, pl most mar nem erzem. Ha a delelotti folyas tenyleg beagyazodas akkor ugye nem problema ez a kis gorcsoles ?
2013. aug. 24. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ebből még bármi lehet baba is mensi is. Utalhat "bajra is" sikertelen beágyazódásra, de sikeres beágyazódásnak is lehet tünete. Pici görcs nem probléma, én 28 hetes vagyok a mai napig vannak mensis görcseim pedig 10 hét és szülök. Én magnéziumot szedek rá. Ha majd késik a mensid akkor utólag tudni fogod, hogy jó jel volt a pecsételés, ha nem késik akkor sajnos nem volt jó jel. Sajnálom, de ennyire korán még semmi konkrétat nem tudunk mondani.
2013. aug. 24. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!