Milyen problémára utalhat az, ha valakinek túl kevés a mensije?
Figyelt kérdés
Elég kevés szokott lenni a vérzésem, de most még kevesebb annál is mint lenni szokott. Nem gyanakszom igazából babára, de nem értem mi lehet az oka, hogy ilyen kevés a vérzés? Reggeltől délutánig elég volt 1 tampon, véres lett, épphogy csak megszínezte. Aztán tettem be megint délután 2-kor, de azóta csak egy pici barna van rajta és ennyi. Ennyi vérzés normális?? Mitől lehet ennyire gyenge? Ovulációm biztos hogy volt, szép a görbém. Nem értem az okát hogy miért ilyen kevés a mensim?2012. ápr. 9. 18:42
1/20 anonim válasza:
Biztos, hogy nincs baba? Ez az első mensis napod?
2/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez az első mensis napom.
Lehet, hogy azért ilyen kevés, mert nem ment le a hőm?
36,7-ről 36,9-re ment fel ma...nem értem.
Azért nem gyanakszom babára, mert volt egy kis mensis érzésem is miközben véreztem.
2012. ápr. 9. 18:57
3/20 anonim válasza:
Első nap nekem sem szokott több lenni,inkább a második nap jön a java.
Szerintem nincs semmi gond.
4/20 A kérdező kommentje:
Normális lehet ennyi mensi, vagy ez valamilyen bajt jelenthet?
2012. ápr. 9. 19:01
5/20 A kérdező kommentje:
De nekem már nem hogy beindulna, hanem megállt...szóval ennyi. És már azt az enyhe mensis érzést se érzem, ezt is csak délelőtt éreztem.
2012. ápr. 9. 19:01
6/20 anonim válasza:
Ha 36.9C az akkor elég magas. Inkább babás mint nem babás. Ha holnapra elmúlóban van, akkor szerintem tesztelj.
7/20 A kérdező kommentje:
Meglátom hogy alakul holnapra a hőm és ha nem megy le, akkor csinálok tesztet.
2012. ápr. 9. 19:37
8/20 anonim válasza:
Állítólag azért kevés a mensi, mert nem tud leszakadni a hártya. No de hogy azt mi okozza, azt nem tudom.
9/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez is fura, hogy inkább csak véres híg folyás volt, tehát ilyen vizes volt az egész.
2012. ápr. 9. 19:59
10/20 anonim válasza:
Nem, ez egy városi legenda, pusztán a menstruáció milyenségének semmilyen diagnosztikus értéke nincs. Semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!