Hogyan lehetséges ez? Milyen problémára utalhat?
Szóval, a hőgörbém jó. A ciklus első felében 36,4 fok körül alakult a hőm, a ciklus második felében pedig 36,8, viszont uh-n a ciklus elejétől végig figyeltük és seholnem láttak dom tüszőt.
Ez még egy régebbi esetem. most ismét elkezdtem mérni, és ugyan úgy alakul minden, orvoshoz jövő hónapan készülök ismételten menni.
Szóval lehet hogy a hormon meg van csak mégsincs peteérés? Létezhet ilyen? Kérlek ne nevess ki nagyon kezdő vagyok.
Szia!
Nem szedtél valamilyen progeszteron tartalmú gyógyszert? Mert az meg tudja emelni a hőt.
Hát akkor nincs 5letem. :-(
Mindenesetre inkább az UH-nak higgy, az biztosabb, mint a hőmérő. Esetleg egy 3-ik és 21-ik napi hormonsor is segíthet megtalálni a probléma okát. De a legjobb az lenne, ha endokrinológushoz mennél először, nem nőgyógyászhoz. Az endodoki jobban ért a hormonokhoz, és olyan vizsgálatot is kérhet, amit nődoki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!