Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagy baj van, segíts?

Nagy baj van, segíts?

Figyelt kérdés
15 múltam múlt hónapban,és a táborban elvesztettem a szüzességem és szerintem terhes vagyok.Hogyan tovább?

2013. aug. 22. 17:32
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
sziasztok 3 tesztből 2 pozitív és egy negatív..majd szerzek ma még,mert erre nem lehet alapozni.majd írok!!!
2013. aug. 23. 15:10
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ha kettő pozitív volt egyértelműen akkor terhes vagy! a negatív teszt valóban negatív vagy halvány akár picindurkát is halvány?

és mikor csináltad? előtte ne igyál sok folyadékot mert felhigíthatja a mintát!

2013. aug. 23. 15:32
 33/44 anonim válasza:
100%

Naponta több ilyen "lehetek terhes?" kérdés hangzik el GYK-n, és nem jól van az, hogy a fiatal lányok ennyire nincsenek felvilágosítva. Az, hogy valaki 15 évesen élete első aktusával egyből teherbe essen iszonyú nagy baj.

Innentől már sok minden kell, hogy ebből jól jöjj ki. Remélem lesz elég segítséged.

2013. aug. 23. 15:55
 34/44 anonim ***** válasza:

jaj... hát.. ez sztem tutira terhesség akkor......! :((

ha egy mód van rá, próbáld meg kihordani,és örökbe adni olyan családnak, aki szeretne babát de mondjuk nem lehet nekik... tudom ez nagyon nehéz lesz, de ha tényleg egy mód van rá, inkább próbáld ne megöletni a magzatot, mert mégis csak egy kis ember... ha kihordod is biztosan fájdalmas lesz, de lehet hogy az abortusz nagyobb sebet okoz, lelkileg pláne..

EZT OLVASD EL, KÉRLEK, MINDENKÉPP!!!!

[link]

2013. aug. 24. 00:48
 35/44 A kérdező kommentje:
JAJ BASSZUS!!!! én akkora ökör vagyok!!! most nézem mert pont kérdezte valaki üzibe h hogy állok,és oda írtam jót ide meg rosszat...pont fordítva! 2 negatív 1 pozitív 1000000000001 bocs:(
2013. aug. 24. 01:19
 36/44 anonim ***** válasza:
értem! háát és megmondanád melyik teszt milyen márka?? szoritok még, hogy ne legyél terhes...!
2013. aug. 24. 02:11
 37/44 anonim ***** válasza:
ja és sztem a 2 tesztelés között 2 napot várj legalább! mert ha terhes lennél, 1 nap alatt nem biztos hogy elég hcg termelődjön a biztos eredményhez!
2013. aug. 24. 02:17
 38/44 anonim ***** válasza:
73%

Ti most komolyan rábeszéltek egy 15 éves kislányt,hogy tartsa meg a gyereket???Hát tönkreteszi vele az életét, a fiatalságát!!Gyerek fejjel gyereket??

Aki ilyet tanácsol,van annak esze?Most komolyan?Te 15 évesen gyereket akarnál nevelni?

Neki még szórakoznia kell.Bulizni,strandolni,megélni az igaz szerelmet,tanulni,szakmát szerezni,dolgozni és majd csak ezek után kell gyermeket vállalnia.

Ha terhes vagy,mindenképp menj abortuszra!

2013. aug. 24. 08:28
 39/44 anonim ***** válasza:
köszönöm 38-as azt hittem,hogy én vagyok ennyire szívtelen,h.lebeszélem róla de ezek szerint nem:)én is így gondolom,15évesen megtartani egy babát ostobaság.Ki neveli fel a mamája?!
2013. aug. 24. 08:31
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Igen én azt tanácsoltam és képzeld van eszem. :D

Nem azt mondtam, hogy nevelje fel, hanem pl. adja örökbe. Szórakoznia, buliznia, táboroznia kell? Aha. Szerintem meg vállalnia a felelősséget.

Persze szexeljetek tizenévesek, max. elvetetitek és élvezhetitek a fiatalságotokat. Akkor is tönkreteszi az életét, mert mindig az eszében fog járni az elvesztett gyermeke, még ha magza is.

Megtörtént, hibáztak, a szülők is. Hol a felvilágosítás??? És nem csak azt értem ez alatt, hogy elmondom, hogy ha megjön a menzesze, akkor lehet babás is. Ennél többről van szó.

Szerintem pedig az a felháborító, hogy ennyire félvállról vehető a fogantatás és ti azt tanácsoljátok vetesse el, mert akkor lesz fiatalsága, élete. Na ne!

2013. aug. 24. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!