Nagy baj van, segíts?
Figyelt kérdés
15 múltam múlt hónapban,és a táborban elvesztettem a szüzességem és szerintem terhes vagyok.Hogyan tovább?2013. aug. 22. 17:32
21/44 anonim válasza:
Nyugalom. A legfontosabb a teszt, aztán meglátod a továbbiakat. Van már eredmény? Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj rám priviben!
22/44 anonim válasza:
izgulok érted! ird meg a tesztedet hogy mi lett az eredménye! Nekem is írhatsz privátot. És ha egy mód is van rá, ne vetesd el, ha mégiscsak terhes lennél! írjj!
24/44 anonim válasza:
Sziasztok!Sajnálom,hogy ezt írom,nagyon abortusz ellenes vagyok de nem hiszem,hogy egy 15éves fiatal lány,aki előtt még ott az élet,nem hiszem,hogy pont gyermekre vágtynak.Főleg,hogy a kérdésében is kétségbeesetten ír...Szóval ne írjunk már neki olyat hogy tartsa meg mert szerintem nincs rá felkészülve.Vagy mégis kedves kérdező?
25/44 anonim válasza:
Hát igen 24es. De én ha a baba helyében lennék inkább azt választanám, hogy tartson meg. Aztán majd lesz valahogy. Valahonnan érkezik segítség. Nem igazán szeretnék meghalni, mert az anyám és az apám felelőtlen volt.
26/44 anonim válasza:
Ha terhes vagy akkor szüld meg a gyereket, legyél egy évig magán tanuló szüleid biztos segítenek neked felnevellni....
27/44 anonim válasza:
igazad van 25-ös csak tudod ez a:"majd lesz valahogy."mondat nem igazán hangzik jól:(
28/44 anonim válasza:
25ös vagyok. Tudom, sőt borzasztónak hangzik és kilátástalannak. De pozitívabbnak mint...
29/44 anonim válasza:
A barátnőm 2 gyermeket nevel 2 sajátja mellett. Örökbe fogadott. Boldogan élnek. Miért ne indulhatna így ennek a magzatnak az élete? Csak próbálok pozitívan gondolkodni és nem a hülye szülein agyalni.
30/44 anonim válasza:
Ha terhes is,az még nem baba csak egy embrió.Minek még egy zabigyerek a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!