Nagy baj van, segíts?
Egy újabb kamu kérdés!Szerintem menj inkább még,élvezd a nyarat,hisz nemsokára kezdődik a suli!
Végre! :D
Először is nyugodj meg, ha sík ideg vagy az nem segít!
Gondold át és csináld végig a következőket:
1. Pontosan mikor voltál együtt a fiúval?
2. Mikor volt az utolsó menstruációd?
3. Védekeztetek-e? ha igen hogyan?
4. Mikor kéne megjönnie? hány napos a ciklusod?
5. Vegyél tesztet!!!!- csináld meg!
6. Kérj segítséget a szüleidtől, ha a beigazolódott a teszt alapján a terhességed!!!!
Kihagyni őket úgysem tudod... de először is menj sorban végig az eslő 5 ponton!
sziasztok köszi hogy írtatok:) mér lenne már kamu kérdés?! mindenki magából indul ki,inkább teis menjél napozni.Skypeom sajnos nincsen:(
Tehát az 5 pontos válaszom:
1.július 28.án
2.az utolsó menzeszem júli 18.án volt
3.nem védekeztünk mert csak megtörtént és idő se volt rá..
4.most 18 max 20.án kellett volna,és általában 4-5 napos
5.tesztet még nem vettem,de az lesz...
szerintem tuti..felszedtem pár kilót pedig ugyanúgy kajálok,nem megy úgy a sport,sokszor vagyok rosszul és meg sem jön..nem tudom remélem csak beképzelem..
szia! 6. vagyok.
Szóval, eléggé középtájt voltatok együtt! hány napos ciklusaid vannak? csak mert ha 18 án jött meg és 28 napos a ciklusod, akkor már meg kellett volna hogy jöjjön! BÁR!. mivel fiatal vagy, simán lehet hogy még nem állt be és vannak kisebbb nagyobb kilengések!
Viszont mindenképpen vegyél és csináld meg a tesztet... szerintem holnap reggel! aztán majd meglátod...drukkolok hogy negatív legyen, mert nem hinném hogy ezt a buta hibát!- könnyű lenne bárhogy is kezelni!
Idióta,buta,felelőtlen,sötét,hülye liba lehetsz!
Remélem terhes vagy és agyoncsapnak otthon,ha megtudják!!!!
Elég esélyes.... Mindenképpen tesztelj.
A fiú legalább a barátod vagy csak összefeküdtetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!