Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeptember elején fogok...

Ikszdéé31 kérdése:

Szeptember elején fogok tesztelni, van itt olyan hölgy aki szintén?

Figyelt kérdés
Megoszthatnánk tapasztalatainkat, segithetnénk egymásnak lelkileg :)

2013. aug. 20. 18:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Amúgy ma 2hete, hogy elmúlt a menzeszem. Érdemes még próbálkoznunk?
2013. aug. 20. 20:18
 12/26 anonim ***** válasza:
Szeptember 2-ra nem várom. Tuti hogy már előtte is fogok tesztelni, nem vagyok elég türelmes. Ovum 3 napja volt, igyekeztünk mindent megtenni a siker érdekében :) Ez a 3. próbálkozós hónap. Egyébként folyás egy kisebb fertőzéstől is lehet (én legalábbis így tudom), nem kell tőle megijedni. Vagy kétszer volt ovud a hónapban, azzal sincs baj. Drukkolok hogy baba legyen :)
2013. aug. 20. 20:49
 13/26 anonim ***** válasza:
Akk nincs miért elkeseredned,majd összejön. Nekünk ez az 5.hónapunk,2.hónapja hőmárőzök. Igy legalább tudom,h mi megtettük,ami tőlünk tellett,aztán ha akar,majd össze is jön,még biztos nem jött el az ideje.
2013. aug. 20. 21:57
 14/26 anonim válasza:

Én 27-ére nem várom. Megirom mindenképp, hogy van valami :)

Mi fél éve próbálkozunk, eddig minden hónapban sikertelenül, hátha majd most összejönne.

Drukkolok minden tesztre várónak, hogy két csíkos legyen! :)

2013. aug. 21. 09:18
 15/26 anonim ***** válasza:

Én szeptember elejére nem várom, ez a második próbálkozós hónapunk. Én 21, a párom 24. Szerintem én nem várom meg a nem várt napját a teszteléssel, én sem vagyok annyira türelmes. :) Mi általában 2 naponta vagyunk együtt.

Kedves Kérdező ne légy elkeseredve, minden a maga idejében. Nincs elveszve semmi, most biztos összejön, én is így érzem. :) Mindenkinek megy a DRUKK!! :D

2013. aug. 21. 10:18
 16/26 A kérdező kommentje:
Angel02 akkor mi pont ugyan abban a cipőben járunk. Szorítok neked :)
2013. aug. 21. 12:59
 17/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én is 21 vagyok párom 26.Én is szept. elejére nem várom...Mondjuk én nem sok reményt fűzök hozzá, mi már több, mint egy éve várunk rá és elötte már volt egy vetélésem.Nektek csajok megy a drukk!

Én meg kivizsgálásokra járok.Remélem nektek nem kell ilyen sokat várni a csöppségre!

2013. aug. 21. 16:18
 18/26 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó, köszönjük a jó kívánságokat, nektek sok kitartást és kívánom, hogy minél előbb foghassátok a kezeitekben a babátokat. :)

Kedves Kérdező, igen én is ezért írtam ehhez a kérdéshez, mert nagyon hasonló helyzetben lehetünk. :) Izguljunk együtt :D

2013. aug. 22. 08:07
 19/26 anonim ***** válasza:
Szeptember 5-6-ra nem várom. Első babánk lenne, és már nagyon várjuk. :)
2013. aug. 25. 18:21
 20/26 anonim ***** válasza:
12. vagyok, mi párommal 33 évesek vagyunk, ez a 3. próbálkozós hónap (előtte szoptattam a kisfiamat és addig nem volt pé-m), nagyon nagyon szeretnénk még egy babát. Tegnapelőtt volt nagyon enyhe menzi szerű fájdalom a hasamban, és kevéske vér a wc-papíron, pont 7 nappal a peteérésem után. Reménykedek :) Drukkolok mindenkinek hogy sikerüljön!! Szeretnék hallani/olvasni rólatok hogy mi a helyzet.
2013. aug. 26. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!