Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetes terhes lehetek. Van 4...

5 hetes terhes lehetek. Van 4 pozi tesztem. Ma voltam dokinál és nemtudta megállapítani, hogy baba vagy ciszta. Van ilyen? Lehetséges, hogy az UH még nem mutatja ki?

Figyelt kérdés
Természetesen vért is vett. Szerintetek terhes vagyok?
2013. aug. 20. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
bocsi az eleje lemaradt: szóval: igen van olyan de szerencsére az nagyon ritka....
2013. aug. 20. 16:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2013. aug. 20. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Tényleg van ilyen ciszta, de ritka mint a fehér holló, szóval nem is értem miért vette te fel egyáltalán a doki ezt. Viszont abban egyetértek a dokival, hogy még nagyon korai bele élned magad a terhességbe, még 1000 dolog történhet. De miért történne?! Nem lesz semmi gond biztosan baba lesz.
2013. aug. 20. 18:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Én pedig azt nemértem, hogy a babát hogyan lehet a cisztához hasonlítani. Egyértelmüen látszott, hogy van ott "valami", de semmit nem mert még biztosra mondani. Na majd pénteken. De nagyon izgulok! :(

Köszönöm a nyugtató szavakat! :)

2013. aug. 20. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
A ciszta is és a baba is (6 hét előtt) csak egy pontocska, abból még az orvos nem tudja, hogy abban a bogyóban van e benne embrio, ha van benne embrio akkor elindul e a szíve, ha elindul a szíve akkor utána fejlődik e. Korán voltál orvosnál. Majd amikor már betöltöd a 6. hetet akkor a pontocska közepén lesz egy nagy szív ami dobog, na akkor már lehet rá mondani biztosra, hogy baba.
2013. aug. 21. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!