Lehet, hogy terhes vagyok, vagy tévhit?
Figyelt kérdés
Egész nap a terhesség első jeleiről olvasgatok az interneten, de úgy gondolom, hogy ezek mmással is magyarázható tünetek. 5 napja késik a mensim, kemény a hasam, felvan puffadva, mellem fáj (inkább mellbimbó), nagyon szúr a hasam, néha hányingerem is van, fáradékony is vagyok mostanában és fáj a fejem sokszor, és mindig "meg fog jönni" érzésem van.. Várok még 1-2 napot aztán tesztelek.. félek, hogy vmi cisztám van és azért nem jön meg... előre is köszönöm a válaszokat!2012. jún. 4. 10:04
1/15 anonim válasza:
van esély arra, hogy terhes legyél? védekezés nélkül voltatok együtt középidőben?
ha a válasz igen és vannak mellette ezek a tünetek, akkor van rá esély, de úgy sem biztos semmi. teszt tudja majd megmondani neked
2/15 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk, csak megszakításos módszer volt..
2012. jún. 4. 10:09
4/15 anonim válasza:
Vegyél most egy tesztet, aztán nem kell agyalni napokig. Ha ennyit késik és van valami, akkor kimutatja. Minek izgulj?
6/15 A kérdező kommentje:
akarok is tesztelni meg nem is.. persze kíváncsi vagyok, hogy mi van, de annyira beleélem magam, hogy félek negatív és inkább várok még 2 napot, hátha addig megjön..
2012. jún. 4. 10:26
7/15 anonim válasza:
Szerintem ne várj! Már most nyugodtan tesztelhetsz, ha terhes vagy pozitív lesz!
8/15 anonim válasza:
Pontosan, csináld meg most. Attól nem változik, ha halogatod. Viszont előbb tudnál biztosat (ami akár öröm is lehet)
9/15 A kérdező kommentje:
kb egy órája mikor elmentem pisilni a wc papír picit rózsazsín lett.. nem hiszem, hogy most megjött, mert azótaa meg semmi..
2012. jún. 4. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!