Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ez alapján?

Lehetek terhes ez alapján?

Figyelt kérdés
Május 12-én jött meg. 18-án voltunk együtt a párommal védekezés nélkül. Lehetséges így teherbe esni? Amúgy a menstruációm teljesen rendszertelen. Szerintetek? Van valaki akinek hasonlóképpen lett/lesz babája?
2012. jún. 3. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem védekeztek pesze hogy lehetséges.
2012. jún. 3. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Ha menstruáltál még mikor az aktus volt nem lehetsz terhes bár hallottam már olyat is hogy valaki így is teherbe esett bár ezt én alig hiszem.Ráadásul egy alkalomtól is ritkán esnek teherbe általában azért sok aktus után szokott fogantatás történni.A legbiztosabb ha veszel egy tesztet.
2012. jún. 3. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
átlagosan hány napra jön meg??és meddig tartott a vérzésed??
2012. jún. 3. 13:52
 4/6 A kérdező kommentje:
5 napig tartott és 1 és 2 hónap közt jön meg. Teljesen változó hogy hány nap.
2012. jún. 3. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
tehát május 12-től 16-ig tartott??!ha jól értem!!akkor nem lehet terhes !!bár nem biztos!!akkor több mint 30 napra jön meg??voltál dokinál??mert ez kicsit hosszú ciklusok!!nekem se pontos de nekem átlagosan 31 napra jön meg!!és nem közép időbe van az ovum!!
2012. jún. 3. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha rendszertelen a ciklusod, akkor bármikor lehet peteérésed, bármikor teherbe eshetsz, ha nem védekezel...

De az is lehet, hogy peteérésed sincs, azért ilyen rendszertelen...

Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz, és nincsen gond...

2012. jún. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!