Ma kene megjonnie de kb. egy hete feszul a hasam es emelygek de megfog jonni erzesem van. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 11:45
1/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok,mert nekem ugyanezek a tünetek megvannak,én 5.-re nem várom.
2/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen érzésem volt. A lányom azóta 8 hós. :)
Teszteljetek holnap. Szorítok nektek! :)
3/7 anonim válasza:
Nekem tegnap vagy max ma kellett volna megjönnie,de nem jött még meg.Viszont minjárt megjön érzésem van,feszít a hasam,fáj a mellem,émelygek,hányingerem van és undorodom néhány szagtól,de csak jövőhét közepén tudok tesztelni.Remélem,hogy összejött:l
Szurkolok nektek!
4/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi újság veletek? Teszteltetek?
5/7 A kérdező kommentje:
holnap fogok tesztelni de még nem jött meg
2012. jún. 4. 14:16
6/7 anonim válasza:
Az jó jel, ha nem jött meg! Nekem is feszült a hasam a 8. dpo után és nem is jött meg. Ja és a nemvárt előtt 4 nappal pozitívat teszteltem! Remélem te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!