Lehet, hogy terhes vagyok, vagy tévhit?
Figyelt kérdés
Egész nap a terhesség első jeleiről olvasgatok az interneten, de úgy gondolom, hogy ezek mmással is magyarázható tünetek. 5 napja késik a mensim, kemény a hasam, felvan puffadva, mellem fáj (inkább mellbimbó), nagyon szúr a hasam, néha hányingerem is van, fáradékony is vagyok mostanában és fáj a fejem sokszor, és mindig "meg fog jönni" érzésem van.. Várok még 1-2 napot aztán tesztelek.. félek, hogy vmi cisztám van és azért nem jön meg... előre is köszönöm a válaszokat!2012. jún. 4. 10:04
11/15 A kérdező kommentje:
hát azóta sincs semmi.. ma veszek tesztet és reggel megcsinálom!
2012. jún. 5. 09:30
12/15 anonim válasza:
Oké. Majd írd meg, hogy mi lett!
13/15 A kérdező kommentje:
ma megjött... és azt mondták, hogy így ne teszteljek.. nem értem mi lehet a baj velem.. éjjel arra keltem, hogy nagyon hányingerem van, nem vagyok beteg.. nemtudom mi lehet:(
2012. jún. 5. 19:48
15/15 A kérdező kommentje:
Valaki járt már így? terhességre utaló tünetek, mensi késik, aztán 1 hét múlva megjön... elég furcsa..
2012. jún. 6. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!