Remenykedhetem?
Figyelt kérdés
Harom napja 36,7-36,8 a hom es mellfajdalom ami most kezd enyhulni 22-re nem varom, lehet h osszejott igaz a tegnap reggel csinaltam tesztet de az negativ volt de lehet h meg korai a tesztele v nem?2013. aug. 18. 15:28
1/3 anonim válasza:
Annyit tudok, hogy a nem várt előtt négy nappal nekem menstruációs görcseim voltak, mint kiderült, akkor ágyazódott be a petezsák. A nem várt előtt negatív lett a teszt, de a nem várt napján már nagyon halvány pozitív, ami napról napra szépen erősödött. A hőm nekem sem volt túl magas. Szóval drukkolok :-):-):-)
2/3 anonim válasza:
Jah és a mellem nagyon fájt; főleg a mellbimbóm.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon korai volt a teszt. Várd meg legalább a nemvárt első napját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!