Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetem egy picit?

Reménykedhetem egy picit?

Figyelt kérdés
január 23-án kelet volna hogy megjöjjön a menstruációm. szerdán csináltam egy terhességi tesztet de negativ lett. a menstruáciom mindig pontos 1-2 nap eltéréssel. 10 honapja próbálkozunk a babával de eddig sajnos sikertelenül. a január volt az a honap hogy elhatároztam hogy nem fogok ezen görcsölni és vártam a menszimet de enm jött meg eddig... remélem nagyon hogy nem is fog.. szerintetek van rá esélyem hogy terhes vagyok?
2012. jan. 27. 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, mivel 4 napja késik, ezért persze, hogy reménykedhetsz.

Nem csináltál görbét?

2012. jan. 27. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Csinálj ma egy tesztet, szerintem esélyes :)
2012. jan. 27. 08:12
 3/5 A kérdező kommentje:

sziasztok köszönöm a válaszokat nem csináltam görbét mert őszintén nem tudom hogy kell csak itt olvasgattam róla....

félek hogy negatívan fogok tesztelni...

2012. jan. 27. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

A görbe nagyon egyszerű. Minden reggel ha esik, ha fúj, azonos időpontban meg kell mérni a hődet. Én hüvelyben mérem, analóg lázmérővel, 10 percig.

Nálam már 15 perc időeltolódás is adhat eltérést, úgyhogy fontos, hogy az időpont tényleg mindig akkor legyen.

Én is szerettem volna tesztelni ma, de aztán szerencsére győztem! Legyőztem a kíváncsiságom. Én is félek a negatívtól, és mikor racionálisan megbeszélem magammal, akkor mindig rájövök, hogy hétfőnél előbb nem érdemes tesztelni... De hogy bírom ki addig?

2012. jan. 27. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem tesztelj. Sajnos, attól hogy félsz tőle, még lehet negatív. :(

Viszont esélyes, hogy pozitív lesz! Szorítok, hogy így legyen! :)

2012. jan. 27. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!