Én ezt nem értem.7. dpo-on járok, a hőm 0,3 esett, és ahogy elmentem a mosdóba, barna "folyásom" van, és mensis görcsök!? Ez most mensi lesz? Reménykedhetem babában, vagy inkább ne?
Egyáltalán ne keseredj el! A görcs az még maradni is fog sokáig, még akkor is ha terhes vagy, a pecsételés egy héttel a mensi előtt nagyon jó jel, és ha te is olyan vagy mint én akkor a hőleesés is jónak számít! :D Ne idegeskedj!
16hkm
Szia. Ugyan ez van velem. :( Jövő csütörtök péntekre nem várom, hőt nem mérek, de tegnap este volt pár csepp vér, most meg barnázok enyhén és néha mensisen fáj a hasam is. Nekem általában barnázással indul a mensi, de max 2 nappal előtte kezdődik, nem egy héttel!
Drukkolok Neked nagyon!
Nagyon aranyosak Vagytok! :) Én is drukkolok mindenkinek, kedves első Neked pedig boldog babavárást!
Lassan 1éve próbálkozunk, reménykedem benne hogy tényleg csak beágyazódásos vérzés! Holnap ha mértem hőt, jelentkezem, hogy alakult! :)
sziasztok!
Drukkolok nektek. A mensi előtt egy héttel történő 1-2 napos barnázás jót jelenthet, lehet a beágyazódás jele!
5-ös, 6-os válaszolónak üzenem, ha közvetlenül a mensi előtt barnázgattok 2-3 napig, akkor az sárgatest elégtelenség lehet. Nekem is ez volt. 3 hónappal ezzelőtt amikor a dokinál voltam, megemlítettem ezt a mensi előtti barnázgatást. PreMens tablettát javasolt min 3 hónapra. Azt mondta ez segíteni fog. Elkezdtem szedni és az első menstruációnál 1 napra csökkent a mensi előtti barnázás. És tényleg segítet a babaprojektben is! 2 napja ugyanis pozitívat teszteltem.! Tehát nem kellett még 3 hónapig se szednem a gyógyszert.
Szerintem minden apró dolgot érdemes elmondani a nőgyógyásznak és ha babát akartok, akkor minden ilyen jellegű tanácsot fogadjatok meg. :)
Hajrá! Drukkolok nektek!
üdv.
Kedves Utolsó!
6-os válaszoló vagyok. Nekem nem mensi előtt van ilyen (bár előfordult már korábban hogy 1-szer kétszer barnázással indult a mensi, de nem jellemző), hanem pont ahogy a kérdező írja kb a 8-10. dpo-n. És csak egy minimális.
De én is gondoltam a hormonproblémára és meg is ijedtem... Így be is jelentkeztem egy hormonlaborra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!